!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)
teopoulos:
--- Quote from: jSkyline on November 09, 2012, 11:17:05 PM ---Ρε τι σε εχει πιασει και κανεις τα παντα rebuild ?
--- End quote ---
Δέν απάντησα τόσες μέρες γιατί ήθελα να έχω και τα πειστήρια φωτογραφία!
Πέρα απο τον παλιμπαιδισμό που με έχει πιάσει είναι το αποτέλεσμα το άτιμο που βλέπεις στο τέλος που σε δικαιώνει
και ύστερα έχεις κάτι που ξέρεις ότι το έχεις επεξεργαστεί και δουλέψει σε κάθε εκατοστό!
Ο σκελετός του ποδηλάτου ύστερα απο μία εβδομάδα ενασχόλησης είναι έτσι και ύστερα απο πολλές δοκιμές κατέληξα σε αυτό!
Νομίζω απο το κοκκινάκι που ήταν είναι λιιιιιγάκι καλύτερο!
Uploaded with ImageShack.us
jSkyline:
Αν και η φωτο δεν ειναι καθαρή φαίνεται όντως πολυ όμορφο. Ματ ειναι η γυαλιστερο ? Πως το εκανες ? Το Badge και οι γραμμες, αυτοκολλητα ?
dimsabas:
Φίλε, φίλε, το πουλάς; :P :P
teopoulos:
Αρχικά ξεβάφτηκε όλο το ποδήλατο με διαβρωτικό και τη βοήθεια συρματοβουρτσας για τα δύσκολα σημεία!
Ύστερα είχε τρίψιμο μπόλικο για να γίνει σωστή η επιφάνεια, ύστερα primer και βάψιμο άσπρο ματ!
Αποφάσισα ότι αυτοκόλλητα δε θα μπούν στο ποδήλατο οπότε έπρεπε να φτιάξω στένσιλ για το σήμα και απλά να βάλω χαρτοταινία για να δημιουργήσω τις μάυρες λωρίδες!
Τέλος ματ βερνίκι και έτοιμο για να ξεκινήσω δεσίματα!
option-D:
Αγόρασα κι εγώ σήμερα κάποια πράγματα για την κούρσα κι από Σ/Κ ξεκινάμε βόλτες με Θόδωρα, όπως παλιά ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version