!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)
jSkyline:
Nαι ρε τα εχω δει αυτα!
Gas21:
Καλορίζικο το GT σε όποιον το πήρε λοιπον... αν και μου το πήρε μέσα απ τα χέρια!Αύριο θα έπαιρνα τηλ. :-[
dimsabas:
:llol: :llol: :llol:
Απίστευτο! Όταν ήρθε να το παραλάβει, είπαμε να γίνει κάτι καλύτερο στην τιμή. Σημειωτέον ότι είναι παιδικός φίλος, όχι αστεία. Του λέω λοιπόν κατά λέξη:
"Αν το έδινα 200 ευρώ σε κάποιον από το φόρουμ που δεν έχω δει ποτέ από κοντά, τον Gas21 ας πούμε, για σένα ... παρακάτω".
Δεν ξέρω πώς μου ήρθε να πω το δικό σου όνομα. :llol: :llol: :llol:
Gas21:
XAXA τηλεπάθεια! Μαλλον σου έμεινε το nick επειδή γράφω πολλές παπ@ριες γι' αυτό :llol:
Όπως και να χει είμαι 1,90 με χέρια-πόδια Τιραμόλα ,οπότε ίσως ηταν λίιγο μικρό το L .
Η τιμή πάντως ηταν σούπερ και στα 200 για το συγκεκριμένο. :)
dimsabas:
Όντως είναι λίγο μικρό το L, αλλά όχι πολύ λάθος. Μια χαρά θα το βολευόσουν, όπως έκανα κι εγώ που είμαι 1.93-1.94. Είχα βάλει ένα πολύ μακρύ παλουκόσελο κι είχα σηκώσει αρκετά τη σέλα, διορθώνοντας αρκετά τα πράγματα. Το κακό είναι πως τα XL ποδήλατα που πωλούνται είναι ελάχιστα. Όλο το car.gr είχε μόνο ένα full suspension τέτοιων διαστάσεων, για να καταλάβεις. Ενώ τα Large και Medium ήταν άπειρα.
Καλή συνέχεια στην αναζήτηση. :exaclty:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version