!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)

<< < (178/240) > >>

heavenandhell82:
2010 οκ το βρήκα :good:

YΓ:Στο GT τα είχε τα δισκόφρενα?υδραυλικά είναι?

dimsabas:
Για κάποιον λόγο, η Specialized έβγαζε το XC στην έκδοση FSR με απλά δισκόφρενα και καμία άλλη αλλαγή σε σχέση με το Comp. Μάλλον το έκανε για να προσφέρει μια βασική φθηνότερη έκδοση. Οπότε, μπορούμε να πούμε ότι το δικό μου πλέον είναι το Comp.
Το GT έχει μηχανικά δισκόφρενα και δε χρειάζεται κάτι παραπάνω, αφού δεν είναι τόσο άγριος ο προσανατολισμός του.

jSkyline:
Welcome to the Specialized World !!! Πολυ όμορφο ποδήλατο! Το κουρσακι το χρησιμοποεις καθόλου ?

Σήμερα ειδα αυτη την ομορφια και εντυπωσιάστηκα παντως!

pib:
τα avenue ειναι φοβερα σε σχεδιαση αν ειχες παει και στην εκθεση ειχε κατι απιστευτα !!

dimsabas:

--- Quote from: jSkyline on November 02, 2012, 03:48:29 PM ---Welcome to the Specialized World !!! Πολυ όμορφο ποδήλατο! Το κουρσακι το χρησιμοποεις καθόλου ?

--- End quote ---

Ναι, είναι όντως πολύ όμορφο και πολύ επιβλητικό. Σα να στέκεσαι δίπλα σε μοτοσικλέτα enduro ένα πράγμα. Αλλά όπως θα έχετε καταλάβει και από το Sporty μου, η ομορφιά δε με απασχολεί ιδιαίτερα, όσο το να κάνω το κέφι μου. Και με τόσα βουνά γύρω μου, ανυπομονώ για άπειρα χωμάτινα χλμ. Όχι downhill καταστάσεις, είμαι αρκετά μεγάλος και ατσούμπαλος για τέτοια πράγματα. Δασικούς και μονοπάτια.
Ασφαλώς και χρησιμοποιώ την κούρσα. Απλώς είμαι σε λίγο διαφορετική φάση από πέρσι, που έκανα πολλές μέρες 40 χλμ για το πήγαινε-έλα στη δουλειά. Τώρα που η αντίστοιχη απόσταση έπεσε στα 7, έχω γίνει περισσότερο του βουνού. Όχι πως περνάει ο έρωτας με την κούρσα. :giveheart: Απλώς προστέθηκε ένας ακόμα. :giveheart:

ΥΓ. Αν πάντως έμπαινε στο σπίτι ένας διαρρήκτης και έπρεπε να κλέψει ένα από τα δύο, θα του έλεγα να πάρει την κούρσα.  :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version