!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)

<< < (175/240) > >>

Jason:
@jSkyline:Για να σε βοηθήσω, κάνε στον εαυτό σου την κλασική ερώτηση "τι θέλω να κάνω με το ποδήλατό μου;"
Αν απαντήσεις πλήρως και ειληκρινά στον ευτό σου, η επιλογή θα είναι πιο εύκολη και πιο σωστή ;)

jSkyline:
Kοιτα Ιασωνα, το κακο ειναι οτι απο την αρχη ηξερα τι ηθελα να κανω, μεγαλες διαδρομες ευκολα, το κουρσακι που εχω τωρα οντως μπορει να κανει κατι τετοιο. Το θεμα ειναι οτι οι δρομοι μεσα στην πολη με βοηθουν μεν να κανω ξεκουραστα μεγαλες διαδρομες, ομως το ιδιο το ποδηλατο κουραζεται και ταλαιπωρητε υπερβολικα λογο των δρομων. Το δευτερο μεγαλο μου προβλημα ειναι τα φρενα, ισως και το σπαστικο τιμονι με τα drops και τα χειριστηρια στην "περιεργη" θεση που ομως αυτα βοηθαν στην αεροδυναμικη. Αυτο...

Γενικα ειναι δυσκολο να κανω μια αλλαγη παλι, ισως περιμενω λιγο να κλεισει και αυτο το ποδηλατο μια 2ετια και να ξαναπαρω ενα καινουργιο παλι τοτε. Παντως πιστεψε με δεν ειναι ευκολη η επιλογη, ουτε ξερεις ποια ειναι σιγουρα η σωστη ;)

Jason:
Τα ποδήλατα δεν είναι τόσο ευπαθή οσο μπορεί να νομίζουμε ;)
Όταν λες μεγάλες διαδρομές για πόσα χλμ και κάθε πότε;
Το χρησημοποιείς και για καθημερινή αστική μετακίνηση;

jSkyline:
Κοιτα να δεις ακομα και αν το ποδηλατο δεν ειναι ευπαθες, η μεση μου ειναι! Τι και αν εχει τα Zerz η λακουβα χτυπαει καλα στη μεση και τα χερια μου, ειδικα οταν εισαι σε κατηφορικο κομματι ειναι δυσκολο να βαζεις δυναμη στα ποδια και να ανασηκώνεσαι...

Το ποδηλατο δεν χρησιμοποειται καθημερινα για αστικες μετακινησεις, με την εννοια της μεταφορας, ομως βγαινω απο 3 μεχρι και 5 βολτες την βδομάδα, εξαρταται απο τον καιρο, το χρονο και την διαθεση. Τις καθημερινες κανω 10-15 χλμ και τα ΣΚ 30-35. Εχω βγαλει ομως και κάμποσες βολτες 100χλμ+ Προσφατα μαζι με τον Γιαννη καναμε και μια καπου στα 60-70.

dimsabas:
Πάει ο σκίουρος, πάει και το TREK.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version