!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)

<< < (171/240) > >>

Basilmx5:
1.86

Basilmx5:
To scott πολυ ομορφο.. πρεπει ομως ναναι μικρο για μενα... :(

jSkyline:
Mην κολλας με το μεγεθος Βασιλη, και εγω ειμαι 191 και εχω L που κανονικα η Specialized με εχει ενα νουμερο πανω.

Ιασωνα ειναι οντως ντεραγιε, αμα το δεις πως εχει στραβωσει θα καταλαβεις. Το γιατι ομως στραβωσε ειναι αδιανοητο. Τα παιδια στο μαγαζι μου λενε μηπως χτυπησε καπου το ποδηλατο, πραγμα που ειμαι σιγουρος οτι δεν εχει συμβει.

Τεσπα κατεβαινω προς Παναθηναικο Σταδιο με το ποδηλατο που εχει κατι Nike Run και συμμετεχουν κατι φιλοι μου! Εχω να κανω διαδρομη με το ΜΤΒ πανω απο 5χλμ τουλαχιστον ενα 6μηνο!

dimsabas:
Βασίλη, καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω και να σε καλύπτει σε μελλοντικές σου απαιτήσεις, παρά να τσιγκουνευτείς ένα κατοστάρικο και μετά να κλαίγεσαι. Το ποδήλατο είναι εθιστικό και επειδή βλέπεις τρομερή βελτίωση με κάθε επιπλέον βόλτα, δεν μπορείς να προβλέψεις ποιες θα είναι οι απαιτήσεις σου σε ένα τρίμηνο.
Από εκεί και πέρα, πολύ σωστά τονίστηκε ότι η κούρσα είναι ιδιαίτερα απαιτητικός τύπος ποδηλάτου και δε συστήνεται σε ανθρώπους που δεν έχουν γράψει πολλές ποδηλατοώρες. Ένα trekking θα σου πηγαίνει πολύ καλύτερα και θα μπορείς να πας και στο ήπιο βουνό.
Επίσης, επειδή είσαι άνθρωπος της τέχνης και σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα το να είναι όμορφο κάτι, θεωρώ πως θα σου ταιριάζουν πολύ τα ποδήλατα της Cube, που είναι πολύ όμορφα και δείχνουν ακριβότερα από την πραγματική τους τιμή. Αν αγόραζα σήμερα καινούρια κούρσα, θα πήγαινα σε μοντέλο της Cube. Το ίδιο θα έκανα κι αν ενδιαφερόμουν για ΜΤΒ. Δες και μόνος σου. :good: :good: :good:

jSkyline:
Cube?! Για μενα ειναι τοσο γερμανικα αυτα τα ποδηλατα...Μπλιαχ!

Aν μιλαμε για σχεδιο τοτε μονο Ιταλικα, ειναι πολυ μπροστα εμφανισιακα!

Τωρα τελευταια παντως ειδα ενα πραγματικα ομορφο, αν και γερμανικο ποδηλατο...Αυτο...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version