!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)

<< < (166/240) > >>

jSkyline:
Χαχα! Ειναι αυτο που συζητουσαμε απο κοντα ;) Οντως ειναι πολυ δυνατο, ειχανε παρει 7 τετοια η ποδηλατικη μου παρεα, ολοι εκτος απο εμενα! Λες να αγορασω κανενα απο αυτα των φιλων μου ? Ετσι και αλλιως δεν χρησιμοποιουν ουτε καν τα ποδηλατα τους πλεον!

dimsabas:
Έχεις δει την απόδοσή του, οπότε καταλαβαίνεις πόσο ισχυρό (και χρήσιμο) είναι. "Δανείσου" το χωρίς δεύτερη σκέψη.

Το μόνο στενάχωρο είναι ότι αυτή η δεμένη παρέα, που δαπάνησε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για αγορά ποδηλάτων, έχει σταματήσει να ποδηλατεί. Μόδα ήταν και πέρασε; :nono:

jSkyline:
Ελλειψη χρονου για τους περισσοτερους, μεταναστευση του ενος, το εχει βεβαια μαζι του, αλλα το χρησιμοποιει λιγο και φοβος στα κουρσακια για την μια κοπελα της παρεας (εξακολουθει ομως να χρησιμοποιει το ΜΤΒ που ειχε).
Η βλακεια μου ηταν οτι και εγω επηρεαστηκα, το κουρσακι ηταν μια κακη επιλογη, χρειαζομουν ισιο τιμονι, φυσικα δεν το μετανιωνω, αλλωστε μετα απο 3000+ κατι χλμ το εχω συνηθισει, απλα ειμαι πιο αργος απο οτι θα επρεπε!

dimsabas:
Ποιο είναι το κόστος για να μπει ίσιο τιμόνι κι οι αντίστοιχες μανέτες;

jSkyline:
Δεν το εχω ψαξει καθολου. Δεν ξερω και αν θα μου αρεσει μετα το ποδηλατο εμφανισιακα !!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version