!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)
Ξάδελφος:
--- Quote from: nmwisima on August 28, 2012, 01:35:48 AM ---Kαλή ερώτηση... :yawn:
--- End quote ---
Oσο μεγαλυτερη η διαμετρος,μακρυτερο το "βημα" ,οσο μικροτερη ,κοντυτερο το "βημα" .Παντα για τον μπροστα δισκο.
Οπου τα βρισκεις σκουρα σε βιδες με σκουρια,σταξε υγρο φρενων.
Ο σκελετος αφηνει περιθωρια για πολυ φτιαξιμο.Αν το προσεξεις στο φτιαξιμο θα γινει αστερι.Καλο γρασο σε ολα τα ρουλεμαν μην αμελησεις να βαλεις. Εχω ενα kuwahara στην αποθηκη το αγορασα πριν ενα χρονο.Θελει μαζεμα,ειναι σε πολυ καλη κατασταση.βαριεμαι ομως να ασχοληθω γιατι μου πεφτει μικρο και δε βρισκω κινητρο ν αρχισω.
Αν εχεις ορεξη λυσε ολα τα εξαρτηματα βαλε τα μεσα σε πετρελαιο ή αλλο υγρο να ξεσκουριασουν τριφτα καθαρισε τα και βαψε τα.
Ετσι εκανα παλιοτερα σε ενα "γυναικειο" ποδηλατο που το μετετρεψα σε "ρετρο" Το βρηκα μια μαζα σκουριας χωρις κανενα κινουμενο μερος να κινειται και το επανεφερα σε εκθεσιακη κατασταση.
Εχει πλακα το εγχειρημα.
koli:
ειναι με κλειστα η ανοιχτα ρουλεμαν?? το καλυτερο ειναι να πας σε ενα ποδηλαταδικο κοντα σου και να ζητησεις... αξονα δυσκολα θα βρεις σκετο, γιατι καθε πεταλιερα 3-piece συνηθως εχει δικο της αξονα (διαφερουν στο σημειο εδρασης στους βραχιωνες). δισκο αναλογως τι γναναζι εχεις πισω, αν ειναι 16 δοντια (που λογικα τετοιο ειναι) μπορεις να βαλεις απο 39-42 αναλογα τα γουστα και τα ποδια σου, υπαρχει και 36 αλλα πιστευω θα σου πεσει κοντο.
jSkyline:
Εξηγηστε μου γιατι ασχολειστε με τον Α. δλδ εσεις πιστεύετε οτι θα ανακατασκευασει ενα ΒΜΧ και θα κοβει βολτες στο Κολωνακι! Το πολυ-πολυ να ανεβαίνει στην Δεξαμενη σπρωχνότας και μετα να αφηνει τα φρενα και να κατεβαινει Συνταγμα!
Αν θες βοηθεια, το ξερεις οτι κατεβαινω κεντρο καθημερινα για δουλεια, οποτε να το δω και να ψαξουμε και παρεα αν θες. Αλλα πρωτα θελω να μου πεις τι θα το κανεις αυτο το ποδηλατο!?
nmwisima:
Γιώργο, τα έχω ήδη κάνει όλα όσα αναφέρεις πέρυσι.
16 δόντια έχει πίσω. Άξονα δεν θέλω, είναι μια χαρά. Δίσκο θέλω και λείπει και το παπαράκι για το κεντράρισμα.
Γιάννη, δεν σου λέω ότι θα βγάινω το χειμώνα με το ΒΜΧ, αλλά όσο εχει καλό καιρό για έναν καφέ πάω άνετα.
Κυρίως όμως, ήταν ευκαιρία να το φέρω, είχα αμάξι μεγάλο και χώρο, και αν το άφηνα πάλι στην Άνδρο, απλά δεν θα τελείωνε ποτέ.
Πέρυσι που αγόρασα από μνήμης ανταλλακτικά για να το φτιάξω πήρα λάθος παλουκόσελο και λάθος gyro...
Τώρα θέλει δίσκο, θέλει stem τιμονιού και άλλη αλυσίδα. Κανονικά θέλει και ζαντες...
Α.
aimkara:
--- Quote from: nmwisima on August 29, 2012, 11:18:35 AM ---Κανονικά θέλει και ζαντες...
Α.
--- End quote ---
:exaclty: >:-
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version