!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)

<< < (157/240) > >>

General_lee:
για 1.70-1.80 περιπου και 350

Αλλα κατσε να δω γιατι νομιζω θα το χωρεσω.

orbea aqua fitness ειναι. Το λυπαμαι ρε γμτ λιγο.

dimsabas:
Αν τελικά αποφασίσεις να το διώξεις, έχε με υπόψη σου. :exaclty:

Ωραίο θα ήταν ένα αντίστοιχο βιντεάκι σε αιγαιοπελαγίτικο νησί!
Chris Akrigg A Hill in Spain MTB Downhill720p H 264 AAC

jSkyline:
Τωρα εγω απανταω καθυστερημενα μιας και ελειπα. Gas, Νεα Ιωνια, Ηρακλειο κτλ δεν υπαρχει ποδηλαταδικο που να αξιζει, δεν ξερω τι λεει μονο η αντιπροσωπεια της Φιδουσα που ανοιξε. Δυστηχως εγω ακομα και για σαμπρελα πλεον τρεχω η στην Πευκη (Πανοραμα Bikes) η στο Ψυχικο στον Τσιρικο (αν και γινεται πανικος) ομως ειναι τα μονα που μπορω να παω με τα ποδια και να συρω και το ποδηλατο μαζι, καλα εννοειται οτι αν θελω κατι σοβαρο θα ανεβω Ερυθραια στο Pulse100, επειδη τα παιδια εκει και το εχουν αλλα και απο εκει αγορασα το ποδηλατο. Κατα τ' αλλα τα ποδηλαταδικα εγιναν της μοδας και ξεφυτρωνουν παντου και οι περισσοτεροι ειναι και ασχετοι!
Δημητρη ειναι κριμα να το δωσεις το ποδηλατο αφου ακομα δεν το εχεις χαρει, αλλωστε για μεταπτυχιακο δεν φευγεις ? Η εχεις σκοπο να μεινεις μονιμα ?

Gas21:
Thanks jskyline για το info! Τελικα το πήγα στη fidusa ,αφου το πανόραμα ήταν κλειστά τότε,  στη Ν.Ιωνία και το έβαλαν στη μέγγενη και όλα καλά επιτέλους :D
Όντως παντού έχουν ξεφυτρώσει ποδηλατάδικα...

jSkyline:
Γενικα αυτοι της Φιδουσα πιστευω και εγω οτι θα αξιζουν, custom bikes ετοιμαζουν και ειναι και ελληνικη εταιρια.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version