!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)

<< < (146/240) > >>

Gas21:

--- Quote from: jSkyline on June 30, 2012, 11:09:17 PM ---XXL ουτε σε εμενα δεν κανει!Εισαι πανω απο 2 μετρα γιατι μονο τοτε θα σου κανει!

--- End quote ---

Είμαι 1.90,  είναι 56cm για την ακρίβεια!Το χρώμα δεν με τρελαίνει βέβαια..(καφέ).

lordin:
Για 1.70 σε ύψος τι νούμερο θα είναι καλό για μένα?

jSkyline:

--- Quote from: lordin on July 01, 2012, 04:10:17 AM ---Για 1.70 σε ύψος τι νούμερο θα είναι καλό για μένα?

--- End quote ---
Aναλογα την εταιρια και τον τυπο του ποδηλατου, μαλλον Μ παντως.

--- Quote from: Gas21 on July 01, 2012, 02:31:42 AM ---
--- Quote from: jSkyline on June 30, 2012, 11:09:17 PM ---XXL ουτε σε εμενα δεν κανει!Εισαι πανω απο 2 μετρα γιατι μονο τοτε θα σου κανει!

--- End quote ---
Είμαι 1.90,  είναι 56cm για την ακρίβεια!Το χρώμα δεν με τρελαίνει βέβαια..(καφέ).

--- End quote ---
Δεν σου κανει, το ιδιο υψος εχουμε εγω ακομα και στο L της Ideal ειμαι καλα με τη σελα τερμα πανω. Το χρωμα εμενα μου φαινεται ΟΚ αλλα το μεγεθος δεν ειναι για σενα, ψαξε κατι αλλο.

Ξάδελφος:
Το υψος δεν ειναι σωστος γνωμονας για να διαλεξεις μεγεθος ποδηλατου. Δυο ανθρωποι ακριβως ιδιου υψους μπορει να χρειαζονται  διαφορετικου μεγεθους ποδηλατο.
Αυτο συμβαινει γιατι μπορει να εχουν διαφορετικο σωματοτυπο.Αλλος εχει κοντα ποδια αλλος μακρια,αλλος εχει κοντα χερια αλλος μακρια.
Θα πας σ ενα καταστημα ποδηλατων να σε μετρησουν και να σου πουν ακριβως τι χρειαζεσαι.
Εγω εχω υψος 1.84 αλλα τα ποδηλατα για αυτο το υψος  δε μου κανουν,χρειαζομαι για πιο ψηλους ανθρωπους ποδηλατο.
Οταν το 2006 εψαχνα για ποδηλατο τα ZigZag κοστιζαν 330Ε καινουργια. 

jSkyline:
Γιωργο φυσικα και δεν ειναι απολυτα τα νουμερα, και εμενα στα ΜΤΒ το XL ειναι ΟΚ ενω στην κουρσα χρειαζομαι L και ας μου ειναι οριακο στα ποδια, αλλα εδω μιλαμε για σχεδον 2 νουμερα πανω και το XXL μην ξεχνας οτι ειναι το μεγιστο νουμερο και απευθυνεται σε πολυ ψηλους ανθρωπους.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version