!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)
dimsabas:
Μια χαρά τιμή φαίνονται τα 250 για το Zig Zag, αρκεί να είναι όντως ελαφρά μεταχειρισμένο. Τσέκαρε ότι δε χρειάζεται κάτι ακριβό.
Χτες πήγα βόλτα στην Πάρνηθα με ένα φίλο. Αφήσαμε το αμάξι χαμηλά στο τελεφερίκ και ανεβήκαμε μέχρι την Αγία Τριάδα. Θέλαμε να φτάσουμε στο Καζίνο, αλλά είχε περάσει 10 το βράδυ και δεν είχα πάρει διανυκτέρευση από τον Δοίκα. :llol:
Μπορεί το συγκεκριμένο κομμάτι να κάηκε πριν χρόνια και να παραμένει σεληνιακό τοπίο, στην περίπτωσή μας όμως αυτό ήταν πλεονέκτημα. Γιατί λίγο το φως του φεγγαριού,λίγο τα φώτα της Αθήνας από κάτω, έβλεπες τα πάντα χωρίς περαιτέρω φωτισμό. Μοναδική αίσθηση, που δε θα ήταν εφικτή αν το μέρος ήταν κατάφυτο. Ιδανική θερμοκρασία (ίσως και λίγο χαμηλότερη από το ιδανικό, άντε να το πετύχεις αυτό Ιούνιο μήνα σε άλλο σημείο της Αθήνας) και ανυπομονώ να ξαναπάω νύχτα με φεγγάρι. :giveheart: :giveheart: :giveheart:
jSkyline:
Oπως ολα τα ideal ειναι ενα καλο ποδηλατο, δεν εχει κατι το ξεχωριστο μεν αλλα ειναι μια χαρα και με καλουτσικα περιφεριακα, ειναι καθαρο ΜΤΒ βεβαια να το ξερεις, στην πολη θα σε ταλαιπωρει λιγακι, εχω παντως ενα ZigZag αυτη τη στιγμη στο γκαραζ μου, δεν το εχω δοκιμασει γιατι ειναι πολυ μικρο για μενα, αλλα μια χαρα μου φαινεται.
Gas21:
Θα το έπαιρνα αλλά θέλω για πόλη οπότε μάλλον άκυρο..είναι και το XXL γαμώτο! :grrrrrr:
Ευχαριστώ για τις γνώμες πάντως :)
dimsabas:
Εμένα πάλι μου φαίνεται ιδανικός συνδυασμός. Μπορεί να υστερεί σε σχέση με ένα City στην πόλη, αλλά ελάχιστα. Έχει μπροστινή ανάρτηση (κάτι που είναι καλό για να μη σε νοιάζουν οι λακούβες και να ορμάς στα πεζοδρόμια) και θα μπορείς (όταν κι όποτε σου καπνίσει) να πηγαίνεις βόλτα στο χώμα. Θα το τσίμπαγα. :exaclty:
jSkyline:
XXL ουτε σε εμενα δεν κανει!Εισαι πανω απο 2 μετρα γιατι μονο τοτε θα σου κανει!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version