!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)
xenos:
Κατά 90% των περιπτώσεων που μου έχουν τύχει με 2τροχο, αν σταματήσεις, έρχονται κοντά κ σταματάνε να γαυγίζουν οπότε φεύγεις σιγά σιγά. Με μηχανάκι αλλάζει το πράγμα μιας κ ο ήχος που προκαλέις τα κάνει να μην σταματούν αν δεν σβήσεις τη μηχανή. Επίσης αντιδρούν πολύ μαλακισμένα όταν είσαι με ταχύτητα, καθώς έρχονται πολύ κοντά σου από την αρχή για να σε προλάβουν. Εγώ συνήθως, αν ο σκύλος είναι πχ δεξιά μου κ τον βλέπω να ετοιμάζεται, πάω τέρμα δεξιά κ τελευταία στιγμή πάω όσο πιο αροστερά μπορώ με περισσότερο γκάζι. Έτσι τα αποφεύγω τις περισσότερες φορές. Μια άλλη φορά όμως που κατέβαινα από πάρνηθα και μου είχαν κλείσει σχεδόν όλο τον δρόμο (άρα οποιαδήποτε ενέργεια ίσως επέφερε σύγκρουση = πτώση), έκοψα, σταμάτησα, έσβησα και ξενέρωσαν! :tease: Σιγά σιγά με σβηστό μοτέρ τα προσπέρασα κ μετά έφυγα.
Δείτε κ αυτό (κλάσιμο φουλ!):
wild dogs in chimaditida lake- limnochori-Amyntaio Greece.mp4
vagmann:
Ο εφιαλτης του ποδηλατη...ποσα ειναι καμια 20αρια... :llol:
xenos:
--- Quote from: vagmann on June 22, 2012, 12:25:55 PM ---Ο εφιαλτης του ποδηλατη...ποσα ειναι καμια 20αρια... :llol:
--- End quote ---
Δεν είναι μόνο ο αριθμός αλλά κ η επιθετική διάθεση (πλησιάζουν σιγά σιγά). Εκεί αν ξεκινούσε την επίθεση το ένα, ήσουν παρελθόν.
Liakos:
Πλακα κανεις...
george1.8:
Κακώς δεν το συνέχισε με τον ιδιοκτήτη ο ποδηλάτης...Έχει αμολησει τόσα σκυλιά, πήγαν να φάνε τον άνθρωπο και αυτός πέρα βρέχει, δεν δαγκωνουν...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version