!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)

<< < (140/240) > >>

xenos:
Άμα σου σκάσει κανά τέτοιο όμως...  ::-

vagmann:

--- Quote from: xenos on June 21, 2012, 10:40:34 AM ---Άμα σου σκάσει κανά τέτοιο όμως...  ::-

--- End quote ---
...κανεις burn out εν κινησει...

Nitroking:

--- Quote from: xenos on June 21, 2012, 10:40:34 AM ---Άμα σου σκάσει κανά τέτοιο όμως...  ::-

--- End quote ---

Mου εχουν σκασει 3 τετοια..

Αρκετα μεγαλυτερα για την ακριβεια..

Το πρωτο που πρεπει να κανεις ειναι να μη φοβηθεις γιατι οσο φοβασαι σε μυριζουν και παιρνουν τα πανω τους.. 2ον συνηθως ενα σου γαυγιζει στο πεταλι και τα αλλα ειναι τσιρακια-αρχιgay.. Συνεπως ειναι παντα σαν να τα βαζεις με ενα.. Αμα καταφερεις και τρομαξεις αυτο (τον αρχηγο) οι αλλοι 2 την κανουν με ελαφρα.. Οποτε η λογικη ιεναι ιδια του σκας μια και συνεχιζεις τερμα γκαζι..

Η 2η προσεγγιση η οποια οποτε την εχω δοκιμασει πιανει, ειναι αποτομο σταματημα και κατεβαινεις κατω αποφασιστικα.. 4-5 φορες που μου εχει τυχει στο χωριο κατανταω να ειμαι εγω ο κυνηγος και αυτα τα θυματα.. Απλα τοτε με τα 3 τσοπανοσκυλα επειδη ηταν πολυ τερατα και ηταν κοντα το κοπαδι τους, αρα αμυνονταν, δεν ηθελα να το διακινδυνεψω..

Πιο πολυ τα σκυλια το βλεπουν σαν παιχνιδι εξουσιας, οποτε οταν σταματας, σταματαει αυτοματα καιτ ο παιχνιδι για αυτα..

SchumiMx5:
Τα σκυλιά είναι πολύ αψυχολόγητα Νίκο.Ολες τις φορές ήσουν απλά τυχερός.Εχω δει με τα μάτια μου τσοπανόσκυλο στη Λαμία να ρίχνει μηχανή μεγάλου κυβισμού.Με την κλωτσιά μπορείς είτε να το τρομάξεις,είτε να το κάνεις χειρότερα.Το μόνο που ισχύει είναι να μην φοβηθείς ;)

option-D:

--- End quote ---

Θα σταματήσεις και θα του βάλεις τους ήχους από το κινητό..
Αν δεν σε έχει φάει μέχρι να τους βρεις  :llol:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version