!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)
dimsabas:
Ήρθαν επιτέλους τα πολυαναμενόμενα. Πρώτον, το πίσω φως που λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια. Αναφέρομαι σε αυτό, με κόστος λίγο κάτω από 5 ευρώ και την ξενοιασιά του να μην ξαναπληρώσεις για μπαταρία.
Δεύτερη παραλαβή το απωθητικό σκύλων. Κόστος κάπου στα 6 ευρώ και (υποτίθεται) αντίο σκυλάκια! Είτε σε βόλτα με τα πόδια, είτε με το ποδήλατο, πατάς το κουμπί και ενεργοποιεί σύστημα κάποιες ηχητικές συχνότητες, που δεν ακούει το ανθρώπινο αυτί, αλλά οι οποίες απομακρύνουν τα τετράποδα.
Εντυπώσεις:
Το ηλιακό φωτάκι δε δούλεψε ποτέ. Το άφησα και δεύτερη μέρα στον ήλιο αλλά πάπαλα. Υποτίθεται ότι με 2 ώρες στον ήλιο μπορεί να φωτίζει συνεχόμενα για 4 ώρες ή να αναβοσβήνει για 8. Έστειλα μήνυμα στον κατασκευαστή, λέγοντας ότι δε δουλεύει κι ότι δε συμφέρει να του το στείλω, αφού θα με σκίσουν τα μεταφορικά και αμέσως ζήτησε συγγνώμη κι είπε ότι θα στείλει άλλο. Οπότε περιμένω.
Το σκυλοαπωθητικό είναι μπερδεμένη περίπτωση. Τα δύο πρώτα σκυλιά που συνάντησα ήταν παγερά αδιάφορα. Δεν τα ανησύχησε καθόλου. Τα επόμενα δύο, απλώς έκαναν αναστροφή και την κοπάνησαν, χωρίς τσιρίδες ή άλλη φανερή ενόχληση. Απλώς έφυγαν.
Θα σας μεταφέρω τα νεότερα εν καιρώ.
jSkyline:
Πεταμενα λεφτα !!! Μητσο θα βγουμε καμια βολτα ?
Εντυπωσεις απο την κουρσα δεν μας εχεις δωσει αναλυτικες!
Ααααα...εγω πλεον πρεπει να πω οτι εχω αρχισει και την συνιθιζω ακομα και σε απλες διαδρομες εχω μαθει και κραταω μεση ταχυτητα 19-20 χλμ/ω.
Gas21:
--- Quote from: dimsabas on June 20, 2012, 05:09:33 PM ---
Το σκυλοαπωθητικό είναι μπερδεμένη περίπτωση. Τα δύο πρώτα σκυλιά που συνάντησα ήταν παγερά αδιάφορα. Δεν τα ανησύχησε καθόλου. Τα επόμενα δύο, απλώς έκαναν αναστροφή και την κοπάνησαν, χωρίς τσιρίδες ή άλλη φανερή ενόχληση. Απλώς έφυγαν.
--- End quote ---
XAXAXA καλά μην περιμένεις να βάλουν και τα κλάματα! Πάντως για πιο οικονομική λύση βάζε κάποιον ήχο στο κινητο και απλά αμα πλησιάσει σκύλος βαλτο να παίξει και δειχτου το! Στον σκύλο μου πιάνει πάντως.. O0
dimsabas:
Λες να μου ορμήξει κάνα λυσσασμένο και γω να του βάζω ήχους στο κινητό; :llol:
Να με δαγκάνει μετά μουσικής; :P
Δεν έχω εγώ το πρόβλημα με τα σκυλιά, ούτε παίρνω το ultrasound μαζί μου, όποτε βγαίνω με το ποδήλατο ή τα πόδια. Θέλω να πιστεύω ότι τόσες χιλιάδες χρόνια, η ανθρωπότητα θα τα βγάλει πέρα με ένα κωπρόσκυλο. Για να με ακολουθεί η σύζυγος το θέλω. Οπότε, ακόμα κι αν αποδίδει τις μισές φορές, πάλι όφελος θα το έχουμε. Άλλωστε, πολλά από αυτά έχουν κυρίως ψυχολογικό όφελος, ότι το έχεις μαζί οπότε φοβάσαι (φοβάται στην προκειμένη περίπτωση) λιγότερο.
Γιάννη, γιατί πεταμένα λεφτά; Αν δουλέψει το ηλιακό φωτάκι, θα γουστάρω πολύ. Για το απωθητικό, τα έγραψα. Άντε να οργανωθούμε από εδώ μέσα να πάμε καμιά διαδρομή.
Εντυπώσεις δεν έχω γράψει κι είναι κρίμα, γιατί είναι μεγάλος έρωτας. Πολύ μεγάλος. Έχω βάλει και τρελά τρακτερωτά στο ΜΤΒ, οπότε μπορούμε να πάμε και σε κακοτράχαλα. Έχει αγριέψει πολύ, το κοιτάς και νομίζεις ότι είναι ΧΤ. :P
Nitroking:
Για τα σκυλια υπαρχει η λυση του ελληνικου παραδοσιακου βρωμοξυλου.. ΜΙα φορα που μου την επεσε ενα μπασταρδακι εφαγε μια πολυ δυνατη ΙΝ-ΥΟ-FACE-NIGGA με το τρακτερωτο airmax και εξαφανιστηκε..
Sorry φιλοζωοι αλλα ηταν αυτοαμυνα, εγω ουτε που το κοιταξα και απλα μου την επεσε..
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version