!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)

<< < (14/240) > >>

Ξάδελφος:

--- Quote from: racing nick on December 09, 2010, 03:35:43 PM ---
--- Quote from: Ξάδελφος on December 09, 2010, 02:09:30 PM ---Αν αρχισω να μετακινουμαι με ποδηλατο και ξαναεπανελθουν τα ποδια μου σε καλη κατασταση,μετα θα επιστρατευτει το GT και θα κανω παλι τις 30αρες χλμ στο βουνο οπως παλια.(τα δυο χειρουργεια στα γονατα με σακατεψαν)
Εχουμε και τον Αγωνικο μαχιμο ποδηλατη υποψιν

--- End quote ---
Το αριστερο γονατο μου εχει θεμα με μηνίσκο  . η μαγνητική και η γνωματευση του γιατρού ηταν κατηγορηματικές , μεσα για σφαξιμο . λογο δουλειας (ελευθερος επαγγελματιας ) δεν μπορω να λείψω οποτε και δεν εκανα επεμβαση ποτε . τα τελευταια 4 χρονια ξεκινησα mountain , σκι και διαδρομο , 3 από τα πιο απαιτητικά αθληματα όσο αναφορα τα γονατα . στην αρχη μονο που δεν εκλαιγα από τον πονο . με τον καιρο δυναμωσαν  τα γονατα και πλεον δεν εχω σημαντικα προβληματα και μπορω να βγαλω τον γυρο της παρνηθας 70+ km , 4-5 ωριτσες καταβασεων στο χιονοδρομικό και καμια 15αρια km τρεξιμο νουμερα που ουτε στα ονειρα μου δεν ειχα φανταστει ότι θα μπορούσα να κανω με αυτά τα γονατα . Ξαδερφε αν ξεκινησεις σταδιακα και με πρόγραμμα και φυσικα ζεσταμα παντα , πιστευω θα βελτιωσεις πολύ τα ποδια σου και την ποιότητα της ζωης σου  ;)

--- End quote ---
Με ριξη μηνισκου,εκανα 30-40 χιλιομετρα ποδηλατο καθε μερα και στιβο και οτι μπορεις να φανταστεις.Τα ποδια μου ατσαλια.
Η επαναλαμβανομενη κινηση στο πεταλι συμφωνα με το χειρουργο ηταν η αιτια που κομματιαστικαν οι χονδροι στα γονατα μου.
Προσεξε το.Δε χρειαζονται υπερβολες.
Μια αρθροσκοπικη εγχειρηση|(σφαξιμο πια δε γινεται,δυο τρυπουλες ανοιγουν) θα σε κρατησει στο νοσοκομειο μια- μιαμιση μερα.Ξαπλα καμια βδομαδα και κινηση με πατεριτσες για δυο βδομαδες και μετα κανονικα βαδισμα.
Στην τελικη παρε ενα βοηθο για το διαστημα του ενος μηνα που θα χρειαστεις μεχρι να επανελθεις.Ειναι κριμα να καταστρεψεις τα γονατα σου και μετα να θες μοσχευματα,σφαξιμο αυτη τη φορα  και κανα εξαμηνο τραβηγματα στα νοσοκομεια.

gr8:
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=232164

:o

Ξάδελφος:
@ Vrass
Ολα αυτα που λες οτι σου λειπουν θα χρειαστει να ξοδεψεις  παραπανω χρηματα απο 40Ε για να τα αποκαταστησεις στο ποδηλατο σου.
Αν θες απλα να κανεις βολτες με 180Ε-200Ε αγοραζεις αντικειμενικα ενα πολυ τιμιο ποδηλατο πολης.

Vrass!:
Ακριβώς... αλλά σκέφτομαι ότι αν το κάνω μονοτάχυτο θα γλυτώσω αμέσως όλο το κόστος για τα λεβιεδάκια και τους μηχανισμούς των ταχυτήτων, που πιστεύω είναι και το σημαντικότερο. Αλλά τα γρανάζια που θα πρέπει να αλλάξω τι κόστος έχουν? Μηπως πρέπει να αλλάξω και τους βραχίονες των πεταλιών και τους άξονές τους, καθώς και τον πίσω άξονα μαζί με το γραναζάκι? Ψήνομαι, με τρώει το γνωστό σκουλήκι της πατεντοδημιουργίας τώρα, ξέρετε πως είναι... Για δώστε καμιά συμβουλή εσεις που τα κάνατε μονοτάχυτα ;D...

dimsabas:

--- Quote from: gr8 on December 10, 2010, 12:44:01 PM ---http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=232164

:o

--- End quote ---

Το ξέραμε αυτό για όσους έκαναν μεγάλες αποστάσεις, όχι όμως και για όσους ασχολούνται σε ανθρώπινα πλαίσια. Πάντως, ένα κολάν (να με δει με κολάν ο Α. και τι στον κόσμο... :llol:) με έξτρα ενίσχυση στην ευαίσθητη περιοχή για να μοιράζει τα φορτία είναι μαστ. :exaclty:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version