!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)

<< < (130/240) > >>

Liakos:

--- Quote from: jSkyline on May 23, 2012, 12:21:13 AM ---Ολα τα αμαξια μπορουν να εχουν μαλακα ιδιοκτητη!

--- End quote ---

Και οι πολυαγαπημενες σου BMW?  :girlie:

jSkyline:
Εκει ειδικα εχουμε αφθονια !!! Ελα πηγαινε σε αλλο τοπικ μην μας το χαλας !!! Εδω δεν θαβουμε ΜπεΜπες !!!!Εδω μιλαμε για ποδηλατα!

bill_viper:
Από ποδήλατα δε γνωρίζω γρι!

Θέλω ν'αγοράσω ένα ποδήλατο καθαρά πόλης, με καλή απόσβεση στις αναρτήσεις και καλά φρένα.

Τί πρέπει να προσέξω; Τί μου προτείνετε;

Το budget μου είναι ~400€.

Δοκίμασα ένα Ideal ενός φίλου με φανταστικές αναρτήσεις και δισκόφρενα αλλά ξεφεύγει στα ~550€, καθώς κι ένα KTM απλό ~400€ αλλά με τακάκια για φρένα.

paris:
ποδήλατο ειναι...

Πας βλεπεις δοκιμαζεις και αν σου αρεσει το παιρνεις. το λες και μονος σου θες για την πολή = city

Τα φρενα ολα καλα ειναι σημερα, Τα v brakes μου στην πληθώρα των περιπτώσεων ειναι ισαξια με δισκ. σημασια εχει το λάστιχο (μιλαω για την πολη)

charchon:

--- Quote from: bill_viper on May 23, 2012, 04:33:16 PM ---Από ποδήλατα δε γνωρίζω γρι!

Θέλω ν'αγοράσω ένα ποδήλατο καθαρά πόλης, με καλή απόσβεση στις αναρτήσεις και καλά φρένα.

Τί πρέπει να προσέξω; Τί μου προτείνετε;

Το budget μου είναι ~400€.

Δοκίμασα ένα Ideal ενός φίλου με φανταστικές αναρτήσεις και δισκόφρενα αλλά ξεφεύγει στα ~550€, καθώς κι ένα KTM απλό ~400€ αλλά με τακάκια για φρένα.

--- End quote ---

Αγγελια ενος φίλου, σε περιπτωση που σε ενδιαφερει:

ίλοι και συνάδελφοι,

πουλάω το ποδήλατο μου  - IDEAL MEGISTO 3.O - Μοντέλο 2010
κατάλληλο  γιά ύψος αναβάτη  1,70 και άνω.
Ελάχιστη χρήση.

Τιμή 250 e.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version