!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)
Gas21:
--- Quote from: saldale on May 19, 2012, 02:46:23 PM ---Κατ εμένα, οδηγός σε 2τροχο έχει πάντα και παντού προτεραιότητα.
Είναι ένας προσωπικός ΚΟΚ που έχω θέσει στον εαυτό μου και τον τηρώ πάντα!
Τι να τον κάνω τον ΚΟΚ αν ο άλλος χτυπήσει? Ακόμα και αν φταίει...
--- End quote ---
Το κάνω κι εγω τις περισσότερες φορές αλλά όταν παράλληλα βλέπω το πώς φέρονται ανάμεσα στα αυτοκίνητα εκείνοι αισθάνομαι μαλ@κας...
Ξάδελφος:
--- Quote from: saldale on May 19, 2012, 02:46:23 PM ---Κατ εμένα, οδηγός σε 2τροχο έχει πάντα και παντού προτεραιότητα.
Είναι ένας προσωπικός ΚΟΚ που έχω θέσει στον εαυτό μου και τον τηρώ πάντα!
Τι να τον κάνω τον ΚΟΚ αν ο άλλος χτυπήσει? Ακόμα και αν φταίει...
--- End quote ---
Ki εγω ειμαι αυτης της νοοτροπιας Αντωνη.Δε θα ηθελα με τιποτα να προξενησω σωματικη βλαβη σ ανθρωπο ειτε φταιει ειτε οχι.
Οταν οδηγω τ αμαξι τα ματια μου συνεχεια ειναι στους πλαινους καθρεφτες.
Nitroking:
Kι εγω παιδια αλλα πραγματικα απορω για αυτους.. Στην τελικη για μενα ενα φτερο ειναι, αυτος ο χαζος δε σκεφτεται οτι παιζει το κεφαλι του και χωνεται ετσι επικινδυνα? Παντα την ειχα την απορια.. Και σκεφτειτε το ολοι σας, ποσες φορες αν δεν τους ειχατε προσεξει εσεις και δεν ειχατε κοψει η κανει ελιγμο, θα ειχε γινει ατυχημα? Δεν τους καταλαβαινω πολλους..
dimsabas:
Δημοσιεύω είδηση, ακριβώς όπως την αλίευσα:
Χτες το απόγευμα στον παράδρομο του ΣΕΦ κάγκουρας με Lanos έκανε αναστροφές με χειρόφρενα μέσα στον κόσμο, ποδήλατα, πεζοί, δρομείς κτλ.
Ο τύπος έκανε πέρα δώθε πιο πριν, κάνοντας καγκουριές και στην ευθεία , κινούμενος προς ΣΕΦ, έχασε τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κι έπεσε στο κράσπεδο και το τοιχάκι κάθετα στην ροή των φίλων μας , χτυπώντας τους με το πλάι του αμαξιού ...
Κλήθηκε ασθενοφόρο (που μάλλον ήταν αραχτό δίπλα , μέσα στο χωμάτινο χώρο) και αστυνομία, που έφτασε γρήγορα ... και κατέγραψε το συμβάν ...
Τρεις ποδηλάτες τραυματίες ο ένας με συντριπτικό κάταγμα, καθαρά λόγω τύχης γλιτώσανε!
Κι ένα link: http://www.cyclist-friends.gr/showthread.php?41274-%F4%F1%EF%F7%E1%E9%EF-%F3%F4%EF-%D3%C5%D6
aimkara:
Μα με Lanos..; :nono: :nono:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version