!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)
Ξάδελφος:
--- Quote from: dimsabas on May 19, 2012, 07:45:32 AM ---
--- Quote from: Ξάδελφος on May 19, 2012, 02:46:19 AM ---Yπαρχει νομος οσον αφορα την αδεια κυκλοφοριας του ποδηλατου
--- End quote ---
Ωραία, ποιος είναι; Όσο κι αν ψάχνουμε, δεν τον βρίσκουμε. Μπορείς να μας διαφωτίσεις λίγο περισσότερο;
--- End quote ---
Ψαξε και βρες τον και οταν τον βρεις πες παλι,ναι μεν αλλα κλπ κλπ κλπ ως συνηθως.Με το αμαξι που κυκλοφορουσες κατα καιρους εχεις αμφισβητησει την ορθοτητα ουκ ολιγων νομων και κανονισμων.
Εκει ειναι το θεμα εσυ εκει κολλας? Αν τα ποδηλατα θελουν ή δε θελουν αδεια? Δηλαδη αν βγαλω πινακιδες στο ποδηλατο,να κανω σουζα και να ανεβω πανω στ αμαξι σου,αλλιως να κατσω να με πατησεις?
Ειτε με ποδηλατο,μηχανακι,αμαξι,μπουλντοζα ή F16 ο καθενας μας οφειλει να σεβεται τον ΚΟΚ και τους υπολοιπους ,πεζους,οδηγους ή αναβατες.
Πιο πολυ απο ολα ομως,ο καθενας απο εμας οφειλει να σεβαστει τη ζωη του...
Γιατι Σαμπα ,αν περασω με κοκκινο τη διαβαση και δεν ελεγξα καλα... οταν τ αμαξι με λιωσει και με στειλει στον Αγ.Πετρο(μεγαλη του η χαρη) να του στριβω τσιγαρο... να βρασω εγω κανονες και νομους.
Οτι και να οδηγει ο καθενας αν εχει σκαρτει νοοτροπια,αυτη θα τον ακολουθησει παντου.
Ο οδηγος ειναι που κανει τη διαφορα και οχι το οχημα.
Γιαννη(Jskyline) προφανως δεν επεσε κραξιμο στα μηχανακια γιατι το τοπικ ειναι για ποδηλατα.
Ο βλακας με το παπι που καβαλα το πεζοδρομιο,θα ειναι βλακας τοσο με το ποδηλατο οσο και με τ αμαξι,αλλα και βλακας στην ιδια του τη ζωη.Ειναι θεμα σεβασμου του συνανθρωπου η ορθη κοινωνικη συμπεριφορα.
vagmann:
--- Quote from: Ξάδελφος on May 19, 2012, 10:24:27 AM ---Οτι και να οδηγει ο καθενας αν εχει σκαρτη νοοτροπια,αυτη θα τον ακολουθησει παντου.
Ο οδηγος ειναι που κανει τη διαφορα και οχι το οχημα.
Ο βλακας με το παπι που καβαλα το πεζοδρομιο,θα ειναι βλακας τοσο με το ποδηλατο οσο και με τ αμαξι,αλλα και βλακας στην ιδια του τη ζωη.Ειναι θεμα σεβασμου του συνανθρωπου η ορθη κοινωνικη συμπεριφορα.
--- End quote ---
...και αυτο ειναι το ζουμι ολης της κουβεντας... :good:
epicWin:
Το πρόβλημα που βλέπω εγώ με τους περισσότερους ποδηλατες είναι το εξής. Επειδή καβάλησαν ένα ποδήλατο, αισθάνονται οτι η Αθήνα ξαφνικά μεταμορφώθηκε σε Άμστερνταμ, ωστόσο οι ίδιοι μπορούν να συνεχίσουν να συμπεριφέρονται σαν γίδια όσο και όποτε θέλουν. Υπερασπίζονται τα δικαιώματά τους και αγνοούν τις υποχρεώσεις τους. Σύμφωνα με τον ΚΟΚ τα ποδήλατα απαγορεύεται να κυκλοφορούν σε οδούς ταχείας κυκλοφοριας. Άρα όταν σέβομαι τον ποδηλάτη που πάει στην Κηφισίας, του κάνω χάρη και δεν υποχρεούμαι ουτε να τον προσέξω ουτε να με καθυστερήσει επειδή πάει στα 3/4 της δεξιάς λωρίδας με 20. Απο την άλλη τον ανέχομαι γιατι ειναι -1 αυτοκίνητο στην επιβαρυμένη Αθήνα.
Θα ήθελα λοιπόν να με σεβαστεί και αυτός και να πάει απο τον παράδρομο και να κάνει ότι ειναι δυνατόν να μη δυσχαιρένει την κατάσταση αντί να την βελτιώνει, όπως ευαγγελίζονται οι περισσότεροι απο δαύτους!
Όταν δέ συναντήσω γκρούπ απο ποδηλάτες, είμαι έτοιμος για τα χειρότερα απο θέμα συμπεριφοράς. Δυστυχώς, είμαστε όλοι Έλληνες (Hellenes που λέει και το μωρό) και δεν πρόκειται ποτέ να γίνουμε άνθρωποι... >:a
Παρόλα αυτά δεν υπάρχει τιποτα που ενα external η μια ξερογκαζιά 15Κ rpm απο ελέυθερη TwoBrothers δεν μπορεί να διορθώσει :llol:
saldale:
Κατ εμένα, οδηγός σε 2τροχο έχει πάντα και παντού προτεραιότητα.
Είναι ένας προσωπικός ΚΟΚ που έχω θέσει στον εαυτό μου και τον τηρώ πάντα!
Τι να τον κάνω τον ΚΟΚ αν ο άλλος χτυπήσει? Ακόμα και αν φταίει...
epicWin:
Πολύ σωστό αλλα δεν αναφερθήκαμε πουθενά σε ατυχήματα η τραυματισμούς. Όπως και να έχει, έχεις απόλυτο δίκιο.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version