!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)

<< < (123/240) > >>

emilmx:

--- Quote from: Nitroking on May 17, 2012, 12:50:28 AM ---Γυναικες ανω των 40 εννοεις..

Halbike βγαινει απο το χαλι+bike, αρα το ξερουν, τι τους κατηγορεις? :P

Τωρα ετοιμαζουμε ενα πολυ δυνατο ΜΚ2.5 με external, βρες ποτε ειναι η επομενη να γελασουμε..

--- End quote ---
και εγώ έχω και είμαι μέσα

dimsabas:
Και να διαχωρίσουμε τους κανόνες κυκλοφορίας από τον ΚΟΚ. Όπως όταν είμαι πεζός δε θα κάτσω να περιμένω το φανάρι για τους πεζούς αλλά θα ελέγξω και θα περάσω (αφού πρώτα σιγουρευτώ κι εφόσον δεν ενοχλώ και δεν κινδυνεύω), το ίδιο θα κάνω και με το ποδήλατο. Τώρα, αν εκνευρίζονται οι πινακιδάτοι επειδή θα ήθελαν πολύ να κάνουν το ίδιο, αλλά δεν μπορούν, είναι άλλο θέμα. Δικό τους.

Αιμίλιε, ποιος μίλησε για αυτοκινητοδρόμους και Αττική Οδό; Μόνο εκεί απαγορεύονται τα ποδήλατα.

emilmx:
εφόσον καβαλάς ποδήλατο Δάσκαλε αφιέρωσε λίγο χρόνω να διαβάσεις το Κ.Ο.Κ. και μετά ξανά μιλάμε

οι ποδηλάτες (και κάθε τροχοφόρο όχημα) έχει δικαιώματα και υποχρεώσεις

tsekos86:
Εχω παει αρκετες φορες βολτες με halbikes. Ξεκινουν ολοι μαζι απο την Πεντελης στο υψος της Αττικης οδου κανουν βολτες στις γυρο περιοχες.
Ο λογος που πηγενω ειναι μονο και μονο για τον αδερδο μου επειδη ειναι μικρος και ειναι η μονη περιπτωση που μπορουμε να κανουμε μαζι ποδηλατο χωρις να εχω ανχος για το τι μπορει να γινει στον δρομο.
Εχω δει παρα πολλους που εχουν την λογικη οτι ο δρομος ειναι δικος μας και το δειχνουν με πολυ ασχημο τροπο απο την αλλη ακριβως επειδη ειπαρχουν πολλα μικρα παιδια ισως γιαυτο να το κανουν. ο τροπος τους ομως δεν δικαιολογειται. υπαρχουν επισης παρα πολυ που κοροιδευουν τον κοσμο που βγαινει για να κοιταξει ολα αυτα τα ποδηλατα που ειναι μαζεμενα. επισης τραγικο για εμενα. φυσικα δεν γυμναζεσαι με την διαδρομη που κανουν. το μονο που κανεις ειναι βολτα. και το λενε κιολας. αυτο γινεται επειδη υπαρχουν διαφορες ηλικιες με διαφορες αντοχες. οποτε σιγουρα δεν πανε αργα λια να την σπασουν στα αυτοκινητα.

Nitroking:

--- Quote from: dimsabas on May 17, 2012, 01:58:11 PM ---ΥΓ. Νίκο, καταλαβαίνεις ότι είναι αστείο να δηλώνεις ότι τα ποδήλατα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ (τα κεφαλαία σε μάραναν) να κυκλοφορούν στο δρόμο. Πέρα από το ότι δεν υπάρχει καμία αντίστοιχη νομική διάταξη που να το ορίζει αυτό (γιατί τελικά ο νόμος αποφασίζει κι όχι ο Dimsabas), η απλή λογική είναι τελείως εναντίον σου. Αλλιώς, μην τολμήσεις να ξαναπερπατήσεις στο δρόμο ή να τον διασχίσεις ή να τον αγγίξεις με οποιονδήποτε τρόπο αν δεν έχεις κολλημένα τα τέλη στις σόλες σου ή σε εμφανές σημείο της γάμπας. Κι αν ξαναδείτε γονείς με παιδικό καροτσάκι ή νοικοκυρά που επιστρέφει από τη λαϊκή με καροτσάκι, τηλεφωνήστε αμέσως στην Τροχαία.

--- End quote ---

Σαμπα αστεια ειναι αυτα που γραφεις.. Επισης με κεφαλαια θα γραφω οποτε γουσταρω κι οχι οποτε μου πεις εσυ.. Οταν εισαι πεζος υπαρχουν ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ειδικα για πεζους οπως και ΦΑΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΠΕΖΟΥΣ για τα οποια εχει προβλεψει το κρατος για να διαχιζουν το δρομο οι πεζοι.. Για τα ποδηλατα δεν υπαρχει κατι αλλο εκτος απο τους ποδηλατοδρομους ΟΠΟΥ αυτοι υπαρχουν.. Τα ποδηλατα ως ΟΧΗΜΑΤΑ (και οχι πεζοι) ωφειλουν να εχουν αδεια κυκλοφοριας.. Εφοσον δεν εχουν, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κυκλοφορουν στο οδικο δικτυο.. Το αν με συμφερει η οχι ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο..

ΟΚ?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version