!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)
jSkyline:
Σημερα εκει που πηγαινα στο δρομο με το ποδηλατο πετυχαινω μπροστα μου ποδηλατοπορεια στην ευρυτερη περιοχη του Μall - OAKA, να κινειται στην ιδια κατευθυνση με εμενα, ηταν αρκετα μπροστα μου αλλα με το ρυθμο που πηγαιναν φυσικα και τους προλαβα πολυ ευκολα, εκτος του οτι πηγαιναν εκνευριστικα αργα, εμποδιζοντας τα αυτοκινητα, και ειχαν ενα στυλακι του τυπου ο δρομος ειναι δικος μου, επειδη φυσικα δεν ειχα καμια διαθεση να περιμενω πισω τους απλα ανοιξα ρυθμο και τους προσπερασα σε κατηφορικο κομματι κιολας (και ομως υπαρχουν αλλοι που πανε πιο αργα και απο εμενα σε κατηφορα!). Την ωρα που τους προσπερνουσα ο ενας μου την ειπε κιολας με ατακα του τυπου "ενταξει ρε φιλε επειδη εχεις Specialized πρεπει να μας κανεις και επιδειξη οτι εισαι γρηγορος", το ποσο με εκνευρισε δεν περιγραφεται, το οτι επισης την ωρα που τους προσπερνουσα, προσπαθωντας απλα να μην βγω στο αντιθετο ρευμα, με εκλεισαν 2-3 που πηγαιναν λες και τους ανηκε ολος ο δρομος με εκνευρισε ακομα περισσοτερο. Ειναι ομορφο να κινεισαι σε ομαδες και σιγουρα ασφαλες, αλλα τοσα ποδηλατα μαζεμενα ειναι σπαστικο μεσα στους δρομους. Επισης να πω πως ολοι οι τυποι που "οργανωναν" τους υπολοιπους μου φανηκαν λιγο "καπως".
Βολτες απο εδω και περα μονο με φιλους η εστω με ανθρωπους που να ξερω, αυτες οι μαζικες βολτες ειναι απλα εμποδιο στους δρομους.
Gas21:
Να σε ρωτήσω..μήπως φόραγαν ίδια μπλουζάκια μερικοί ,σαν απο σωματείο και είχαν δυνατές κόρνες ?Προχτές πέρασαν καμιά 20ρια απο Πλαπούτα στο Ηράκλειο κοντά στο σπίτι μου και πηγαίναν με πολύ υφάκι,με το πάσο τους και όπως λες με στυλ " ο δρόμος είναι δικός μας".... :axe:
Nitroking:
Αυτοι θελουν external, μονο αυτο εχω να πω.. Για το λογο του οτι εχουν υφος οπως σωστα ειπε ο Γιαννης..
Ας μην ξεχναμε οτι τα ποδηλατα δεν εχουν αδεια κυκλοφοριας και ως εκ τουτου ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κυκλοφορουν στο δρομο.. Οποτε χαρη τους κανουν οι αυτοκινητιστες οι οποιοι πληρωνουν και τελη κυκλοφοριας.. Εγω τουλαχιστον με αυτη τη νοοτροπια παταω στο δρομο με το ποδηλατο μου και γιαυτο ειμαι προσεκτικος και δινω παντα προτεραιοτητα στα αυτοκινητα..
aimkara:
Οταν τα λεω εγω, με λενε γεροπεριεργο.. :nono:
Οταν ο ελληνα(ρα)ς καβαλαει το ποδηλατο του, δε σημαινει οτι αφηνει στο σπιτι τη νοοτροπια του..
jSkyline:
Επειδη το ψαχνω στο νετ λιγο τωρα, ειναι πολλες ομαδες που οργανωνουν βολτα τις Τεταρτες εγω λογικα πετυχα η αυτους του Ηρακλειου η μια ομαδα που λεγεται Halbike. Ειναι και αστειο που υπαρχουν και τοσες ομαδες, τωρα δεν ξερω σε ποιο φορουμ να μπω για να τους γραψω οτι ειναι ...γκιοζηδες! Αυτοι που ειδα εγω φορουσαν μονο καποιοι ανακλαστικα γιλεκακια! Γελοιο ηταν οτι οσους παρατηρησα απο την οργανωση ειχαν κατι ποδηλατα με λασπωτηρες καλαθακια και μπολικα μπιχλιμπιδια, αυτου του ειδους τα τσιρκοποδηλατα ειναι για ΚΛΑΜΑΤΑ και συγχωρουνται μονο οταν τα οδηγουν γυναικες...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version