!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)
vdsracing:
--- Quote from: vagmann on May 13, 2012, 12:46:16 AM ---
--- Quote from: dimsabas on May 12, 2012, 11:54:21 PM ---Μα τον Τουτάτις, δεν ξέρω τι κατατάχθηκες, αλλά έχεις απαράμιλλο στιλ! :giveheart:
Έχεις υποστεί καμιά βαρβάτη τούμπα; Είναι φίλος του κουνιάδου μου είχε σπάσει κλειδώσεις, σαγόνια, είχαν φύγει δόντια... Πήγε για facelift μετά. :zalistika:
--- End quote ---
Οι dhιλαδες μαζευονται και μετρανε τα καταγματα τους...αν εχεις κατω απο 10 εισαι φλωρος.... :llol:
--- End quote ---
Χαχχαχαχαχα!!!! :llol: :llol:
Όντως έχουν πολύ πλάκα αν ακούσεις συζητήσεις, όλοι έχουν φάει επικές σαβούρες και κάνουν διαγωνισμό για το ποιός έχει φάει τη χειρότερη!!
Εγω δεν κάνω dh,απλώς κατεβαίνω dh μονοπάτια με τις ταχύτητες πο επιτρέπει το ποδήλατο.Βέβαια τα πράγματα είναι σχετικά μιάς και στον αγώνα το ht έκανε καλύτερο χρόνο απο αρκετά dh ποδήλατα.Προσωπικά δεν έχω φάει καμία πολύ χοντρή σαβούρα, έχει τύχει όμως να πάω φίλο στο ΚΑΤ απευθείας απο το μονοπάτι.Είναι πολύ ενδιαφέρον χόμπυ και απαιτεί φυσική κατάσταση,τεχνική,ψυχολογία και σίγουρα σωστό εξοπλισμό ασφάλειας.
mx5silver:
ειδα τα κουρσακια και αρχισα να γουσταρω παλι! τωρα που καλοκαιριασε λεω να βγαλω τον δεινοσαυρο απο το υπογειο....
το ζυγισα 12.200, αλλα αν το ξεσκονισω σιγουρα θα χασει αλλα 100 γραμμαρια.... :llol:
dimsabas:
Πάρε τους δρόμους. Χτες το απόγευμα ήμουν στη Γλυφάδα και γινόταν χαμός. Μου φαίνεται ότι όλοι πλέον είναι πάνω σε ένα ποδήλατο. :exaclty: :exaclty:
jSkyline:
Fidusa custom ?! Καλο!
mx5silver:
ειναι λιγακι ξεπερασμενο πλεον....και οι ταχυτητες εκει που ειναι δεν πολυβοηθανε, αλλα μου αρεσει... :giveheart:
βεβαια οταν βλεπω ολα τα νεα ποδηλατα απο carbon, ταχυτητες στο τιμονι κλπ μου τρεχουν τα σαλια.....
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version