!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)
vdsracing:
Μια φωτογραφία απο εναν αγώνα freeride-dh που έγινε πρίν λίγο καιρό στην πάρνηθα.Φανταστική εμπειρία σε αρκετά γρήγορο μονοπάτι χωρίς πολύ κλίση αλλά με αρκετά άλματα και μπερμάκια.Ιδανικό μονοπάτι για κάποιον που θέλει να ξεκινήσει σιγά σιγά και δεν έχει ενα dh ποδήλατο.
vagmann:
Συ σαι αυτος Βαγγελη μ’ ’σα παν? :yeah:
dimsabas:
Μα τον Τουτάτις, δεν ξέρω τι κατατάχθηκες, αλλά έχεις απαράμιλλο στιλ! :giveheart:
Έχεις υποστεί καμιά βαρβάτη τούμπα; Είναι φίλος του κουνιάδου μου είχε σπάσει κλειδώσεις, σαγόνια, είχαν φύγει δόντια... Πήγε για facelift μετά. :zalistika:
vagmann:
--- Quote from: dimsabas on May 12, 2012, 11:54:21 PM ---Μα τον Τουτάτις, δεν ξέρω τι κατατάχθηκες, αλλά έχεις απαράμιλλο στιλ! :giveheart:
Έχεις υποστεί καμιά βαρβάτη τούμπα; Είναι φίλος του κουνιάδου μου είχε σπάσει κλειδώσεις, σαγόνια, είχαν φύγει δόντια... Πήγε για facelift μετά. :zalistika:
--- End quote ---
Οι dhιλαδες μαζευονται και μετρανε τα καταγματα τους...αν εχεις κατω απο 10 εισαι φλωρος.... :llol:
Nitroking:
Τελικα απλα εσφιξα καλυτερα τα τακακια και το βουλωσανε..
Σημερα εκανα 22χλμ βολτα, αφησα το ποδηλατο σπιτι, εφαγα ενα μηλο και στα καπακια ετρεξα 7χλμ με τα ποδια.. Μετα απο κανα 4ωρο χρειαστηκε να παω κεντρο οποτε το ξαναπηρα και εκανα αλλα 10χλμ.. Τα 5 του πηγαινε ηταν γαμιωντας χωρις πολυ πεταλι (επιασα τελικη 57χλμ/ωρα) αλλα ο γυρισμος ηταν 22 λεπτα ασταματητο πεταλι αφου ειναι πολλη ανηφορα..
Καλα ειναι, με πονανε λιγο τετρακεφαλοι και γαμπες οποτε θα τους αφησω 2 μερουλες να αναρρωσουν..
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version