!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)

<< < (114/240) > >>

gianic:

--- Quote from: jSkyline on May 11, 2012, 11:23:54 PM ---Λοιπον εκανα μια δοκιμη σημερα, πηρα πρωτα το ΜΤΒ και εκανα μια βολτα, κλασσικη που κανω και μετα επιστροφη και αλλαγη ποδηλατου, να αναφερω οτι ηταν και ωρα αιχμης οταν ημουν με το ΜΤΒ με περισσοτερη κινηση γενικα. Ενταξει εκτος του οτι με το ΜΤΒ επιασα μεγαλυτερη τελικη  39 χλμ εναντι 34 με την κουρσα, εκανα 10 λεπτα λιγοτερα και ειχα μεση ωριαια ταχυτητα 2 χλμ περισσοτερα. Νιωθω τραγικος, δεν ξερω τι φταει, η διαφορα στις ανηφορες ειναι χαοτικη με την κουρσα, ομως βλεπω μεγαλες διακυμανσεις (σαν καρδιογραφημα ενα πραγμα) με το ΜΤΒ ειμαι αρκετα πιο γρηγορος στις κατηφορες και εχω πολυ πιο σταθερο ρυθμο, ειμαι σιγουρα πιο ξεκουραστος με την κουρσα και πολυ πιο ανετα καθισμενος, αφου ειναι και καλυτερα ρυθμισμενο το ποδηλατο, το ΜΤΒ μοιαζει χαρχαλο μπροστα της, παιζει και να ειναι λιγο, αφου θελει συμμαζεμα. Παρατηρω επισης οτι η κουρσα με εμαθε να οδηγω καλυτερα το ΜΤΒ, καλυτερη σταση σωματος, μοιραζω καλυτερα το βαρος μου, γυμναζω περισσοτερο τους κοιλιακους μου και παταω καλυτερα στα πεταλια, πριν παρω κουρσα πατουσα με το κεντρο του ποδιου κατι που τωρα πλεον βλεπω οτι ειναι λαθος.

--- End quote ---

Ενδιαφερον John. Οι ανηφορες οντως δεν παλευονται με mtb. Θυμασαι στη βολτα ποσο πισω εμενα στις ανηφορες;!! Δεν υπηρχε επαφη.
Στην τελευταια μας βολτα ειχα peak ταχυτητα 43,44χλμ/ωρα και νομιζω πηγαινε κι αλλο αν δεν επεφτα στη λακουβα  :moutza:.

Nitroking:
Εμενα εχει κερατα το ποδηλατο και στις πολυ ζορικες ανηφορες το παω ορθοπεταλια με 6η η 7η και τις βγαζω μια χαρα.. Κρατιεμαι απο τα κερατα και βοηθαει πολυ.. Αμα ζορισει ΠΑΑΑΡΑ πολυ το θεμα βαζω και καμια 4η αντε 3η, βεβαια παω αργα αλλα τουλαχιστον δεν κουραζομαι γιατι χρησιμοποιω το βαρος του σωματος μου για την κινηση..

Γιαννη ποια ηταν τα παλια σου και ποσο εκαναν?

gianic:

--- Quote from: Nitroking on May 12, 2012, 01:36:31 AM ---Εμενα εχει κερατα το ποδηλατο και στις πολυ ζορικες ανηφορες το παω ορθοπεταλια με 6η η 7η και τις βγαζω μια χαρα.. Κρατιεμαι απο τα κερατα και βοηθαει πολυ.. Αμα ζορισει ΠΑΑΑΡΑ πολυ το θεμα βαζω και καμια 4η αντε 3η, βεβαια παω αργα αλλα τουλαχιστον δεν κουραζομαι γιατι χρησιμοποιω το βαρος του σωματος μου για την κινηση..

Γιαννη ποια ηταν τα παλια σου και ποσο εκαναν?

--- End quote ---

Δεν εχω ιδεα μαρκα . 10 ευρω το ενα εκαναν νομιζω.

jSkyline:
Νικο εχω στο ΜΤΒ αυτα σε 26αρια http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=28138 πολυ καλο λαστιχο και εχουν και αυτη την φωσφοριζε ταινια γυρω-γυρω να σε βλεπουν! Αμα ψαξεις μεσα στο chain rection θα τα βρεις. Ασε που αυτα που μολις σου εβαλα εχω αρχισει να τα ψηνω για την κουρσα, δεν με νοιαζει αν ειναι πιο χοντρα και αν θα χασω λιγο σε ταχυτητα, θελω να βολταρω ανετος μονο αυτο με ενδιαφερει πλεον.

Γιαννη ακριβως οπως το ειπες εμενες πισω στην ανηφορα και εγω εμενα αιωνες πισω στην κατηφορα. Συνολικα θα καναμε ισως τον ιδιο χρονο,θα ημουν βεβαια λιγο πιο ξεκουραστος, ακομα και αυτο ομως δεν ειναι λογικο μιας και ειμαι πιο προπονημενος, οχι σε καλυτερη φυσικη κατασταση, αλλα πιο προπονημενος, στο ειπα με εχει πιασει μια γενικοτερη φοβια, αφου λιγο τα φρενα και λιγο το οτι εχω εκτοξευτει σε κατι ανωμαλιες του δρομου, φυσικο ειναι, παντως η λογικη της κουρσας δεν ειναι παω στην ακρη του δρομου, αλλα παω στη μεση και γραφω τα αμαξια στα @@ μου, το ειδες κιολας απο αυτους που μας προσπερασαν, οι λακουβες και τα νεροφαγωματα που υπαρχουν στην ακρη ειναι ικανα να σε εκτιναξουν στο πεζοδρομιο, ειδικα με ενα ποδηλατο τοσο χαμηλου βαρους, ισως με πιο βαριες κουρσες σαν του Δημητρη να ειναι καπως καλυτερα τα πραγματα, απο τη αλλη ομως το χαμηλο βαρος ειναι ευκολια που δεν θα ηθελα να την χασω.

Nitroking:
Aυτα τα 700x32 κτλ δεν τα καταλαβαινω.. Για 26αρα ζαντα τι θελουμε? Το 700 ειναι διαμετρος ποιανου? Το 32?

Εμενα τωρα φοραει 26x1.95 μπροστα και 26x1.90 πισω ετσι απλα χωρις λογο.. Γενικα δε θελω πολυ λεπτο λαστιχο γιατι θελω οπως ειπες να ειναι ανετο.. Αλλα και να μη φαινεται gay.. Οποτε αν υπαρχει κατι σε 1.65 και πανω θα μου αρεσε..

Θα χρειαστω και σαμπρελες μετα? Αν ειναι να παρω λιγο απο την κοιλιτσα του gianic..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version