!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)
pib:
--- Quote from: Ξάδελφος on December 09, 2010, 11:48:03 AM ---
--- Quote from: pib on December 09, 2010, 09:50:44 AM ---fixakia ειναι ξαδερφε αλλα με τετοια σταση ειναι μονο για εντελως ισιο δρομο και κατ εμε ειναι παντελως αδερφιστικο σαν τα σπαστα ... φτιαξε ενα καλο single speed fixed η free και εισαι κομπλε...
--- End quote ---
Σισικα ειναι αλλα ειναι ιδανικα για μετακινηση.Eχουν το σωμα σε πολυ καλη σταση,δε χρειαζεται να σκυβεις.Εχουν και τεραστια σελα.Οξυμωρο για αδερφιστικα.Λογικα θα επρεπε να ειχαν μικρουλα σελα και να σκυβεις πολυ... :llol:
Απ την αλλη αν βαλουμε στο παιχνιδι την ανηφορα,τοτε θελουμε σασμαν.
Στο MTB μου σκυβω σα σαλιγκαρι και με κουραζει πολυ.
Παζαρευω ενα γ@μ@το επισης αδερφιστικο σπαστο Eska... Θα το εχω μονιμα στο πορτμπαγαζ του αυτοκινητου(οχι του μιατα).
--- End quote ---
εχεις οδηγησει σπαστο ??? ειναι απλα τραγικο !!! χαχαχαχααχ
Ξάδελφος:
--- Quote from: pib on December 09, 2010, 12:01:59 PM ---
--- Quote from: Ξάδελφος on December 09, 2010, 11:48:03 AM ---
--- Quote from: pib on December 09, 2010, 09:50:44 AM ---fixakia ειναι ξαδερφε αλλα με τετοια σταση ειναι μονο για εντελως ισιο δρομο και κατ εμε ειναι παντελως αδερφιστικο σαν τα σπαστα ... φτιαξε ενα καλο single speed fixed η free και εισαι κομπλε...
--- End quote ---
Σισικα ειναι αλλα ειναι ιδανικα για μετακινηση.Eχουν το σωμα σε πολυ καλη σταση,δε χρειαζεται να σκυβεις.Εχουν και τεραστια σελα.Οξυμωρο για αδερφιστικα.Λογικα θα επρεπε να ειχαν μικρουλα σελα και να σκυβεις πολυ... :llol:
Απ την αλλη αν βαλουμε στο παιχνιδι την ανηφορα,τοτε θελουμε σασμαν.
Στο MTB μου σκυβω σα σαλιγκαρι και με κουραζει πολυ.
Παζαρευω ενα γ@μ@το επισης αδερφιστικο σπαστο Eska... Θα το εχω μονιμα στο πορτμπαγαζ του αυτοκινητου(οχι του μιατα).
--- End quote ---
εχεις οδηγησει σπαστο ??? ειναι απλα τραγικο !!! χαχαχαχααχ
--- End quote ---
Αθλιο ειναι αλλα ειναι βολικο.Παρκαρω τ αμαξι οπου βρω βγαζω το ποδηλατο απο το πορτμαγαζ και συνεχιζω .Παλιοτερα το εκανα και μ ειχε βολεψει πολυ.Ενα παλιο σπαστο Peugeot ηταν
Δε μιλαω γι αυτα τα ελεεινα σπαστα Dahon.Αυτα στρεβλωνουν και τα φοβαμαι.
Εχω ενα ΜΤΒ Gt,ενα κουρσακι Mercier κι ενα Everest trecking της Μαριλενας.Δε μπορω να τα μεταφερω με τ αμαξι κι ετσι τα χω και καθονται.
Ασε που το GT και το Μercier δε θα τ αφηνα με την καμια κλειδωμενα καπου...στο ελεος του καθε Πακιστανου.
pib:
το μονο + σε αυτα ειναι οτι μπαινουν μετρο απο την αλλη ομως και το λυσε σφιξε τοσο συχνα σου σπαει τ @@ ασε που οταν ειναι κλειστο και το τσουλας ειναι σαν αναπηρικο αχαχαχαχαχ
γιατι δεν τ αφηνες κλειδωμενα ρε συ σιγα περνεις μια καλη κλειδαρια που πιανει frame και τις 2 ροδες και εισαι οκ...εχει κατι γαματες η kryptonite
ενταξει δεν λεμε να το αφησεις 10 ωρες εκτεθειμενο μιλαμε να πας να κανεις μια δουλεια και να φυγεις... αν πας για καφε πχ το κλειδωνεις και καπου να το βλεπεις αν πας στη δουλεια σου το χωνεις μεσα κτλ κτλ
τωρα γι αυτο που λες να το εχεις στο αμαξι μου ακουγεται λιγο περιεργο γιατι το θεμα ειναι να το εχεις να σε διευκολυνει χωρις να παρεις αμαξι :)
Ξάδελφος:
Πχ μπορω να φυγω απ τη Λυκοβρυση να παω στο Μενιδι με τ αμαξι και εκει να βγαλω το ποδηλατο και να κανω τις δουλειες μου.
Το αλλο που εκανα.Οταν δουλευα στο εργοστασιο στο Μενιδι..πηγαινα με τ αμαξι απ το Μενιδι σ ενα σταθμο τραινου,εκει κατεβαζα το ποδηλατο εμπαινα στο τραινο,κατεβαινα κεντρο Αθηνα ή Πειραια ή οπου αλλου ειχα δουλειες μετακινιομουν με το ποδηλατο ξανα εμπαινα στο τραινο γυρνουσα στ αμαξι και επεστρεφα στο εργοστασιο στο μενιδι...
Με το ποδηλατο δεν παω με την καμια πχ Λυκοβρυση-Μενιδι...θα με πατησουν οι κομπλεξικοι στο δρομο 100% .
Ενω σε συνδιασμο αμαξι ποδηλατο,μ εξυπηρετει πολυ.
Καταλαβαινεις υποθετω το σκεπτικο μου
pib:
ναι ετσι οπως το περιγραφεις ειναι πολυ σωστη η σκεψη σου ;) απλα να το ευχαριστιεσαι και λιγο ρε γαμωτο τα κωλοσπατα ειναι παντελως μαλακια στο ride
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version