!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)
jSkyline:
Δωσε ινφο ρε η θα κινηθειτε αντερκαβερ και πρεπει να σε παρουμε τηλ. πρωτα ?!
General_lee:
Τηλ Γιαννη (jskyline) γιατι αμα ειμαστε πολλοι μπορει να πλακωσουν τιποτα μπατσοι.
(α οχι με ποδηλατα ειμαστε ξεχαστηκα)
Εγω ειμαι Μαρουσι. Λογικα θα κατεβω προς τα κατω κατεχακη και θα τον βρω εκει καπου τον Γιαννη (gianic). Αν ειναι τοσο gay και δε θελει να κανει ουτε 100 μετρα μονος του θα παω απο μεσογειων και θα τον βρω κοντα στο σπιτι του.
jSkyline:
Δημητρη μιλησα με Γιαννη και ειπαμε κατα τις 8.30 σπιτι του! Αμα θες ανεβαινουμε και παρεα, θες να βρεθουμε καπου ΟΑΚΑ σε βολευει ? Η αλλιως παμε κατευθειαν Αγια. Κατεχαη για να παμε προς που ρε Κεντρο ? Κριμα ειναι να ειμαστε Βορεια και να παμε στην κινηση.
General_lee:
Ειμαι πιο ψηλα/βορεια μαρουσι κοντα στην κηφισια και προς μελισσια λιγο.
Αν παω στο Γιαννη θα ερθω μεσα απο μελισσια και θα βγω ψηλα στη μεσογειων και θα την κατεβω. Το οποιο βολευει γιατι ειναι σχετικα κατηφορα. Οποτε με βολευει το ραντεβου στον Γιαννη.
Βεβαια αν θες για τη βολτα ερχομαι και οακα να παμε απο κατεχακη. Αλλα η ανηφορα απο Κατεχακη για το σπιτι του Γιαννη δε θυμαμαι αν ειναι παλεψable. :angel:
jSkyline:
Κατευθειαν Γιαννη ;) Ξεκιναω τωρα για να παω απο την αλλη μερια Θα παω απο Φιλοθεη Ψυχικο και θα ανεβω Μεσογειων! Τα λεμε κατα τις 8.30 Αγια κατω πλατεια καλυτερα εκει καπου στην εκκλησια! Ας κουνηθει και ο αλλος ο αχρηστος να ερθει εκει ! Εφυγα, οτι θελετε στο κιν.!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version