!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)
Gas21:
Μάλιστα :) Πολύ όμορφα..80 -20 μου ακούγεται ιδανικό για τη χρήση που το θέλω ! Και το χρώμα , αν και είμαι του μαύρου γενικά ,μου αρέσει πάρα πολύ και θα το πάρω κι εγώ σε μπλέ γιατί ζήλεψα! :P
Ξάδελφος:
--- Quote from: SchumiMx5 on May 06, 2012, 04:57:39 PM ---
Ξάδερφε δεν ξέρω αν η ερώτηση είναι ειρωνική η κανονική.Οπως και να έχει,μην μπερδεύεις την αλλαγή του μεταβολισμού και το χάσιμο βάρους και τις βασικές αρχές προπονιτικής.Αυτό που θέλω να σου πώ είναι ότι μπορείς πχ,να είσαι 80kg με διαφορετικές αναλογίες μυικής μάζας/νερού/λίπους.Θα προσπαθήσω να το εξηγήσω όσο πιο απλά μπορώ.Κάνωντας κατώφλι,δλδ μετράς σφυγμούς πχ στα 10'' και πολλαπλασιάζεις x6 προσπαθείς να παίζεις στους 170 περίπου,(βέβαια αυτό έχει να κάνει και με την ηλικία και σε τι φυσική κατάσταση είσαι,πράγματα που δεν γνωρίζω για σένα πχ για έναν 30 μπορεί να είναι και 160)για 15' συνεχόμενα πχ, η για 3Χ10' με 1' ξεκούραση ανάμεσα και πάει λέγοντας.Με αυτά χτίζεις την αντοχή σου και ταυτόχρονα αντιλαμβάνεται ο οργανισμός σου ότι οι ανάγκες του αλλάζουν μέρα μέρα με τι μέρα,πνευμόνια και καρδιά σταματούν να υπολειτουργούν πια,και οι τροφές που καταναλώνεις αξιοποιούνται τελείως διαφορετικά.Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα η αντοχή σου έχει πάει σε άλλο επίπεδο και η αυξάνεις τα χλμ που κάνεις σε αυτές τις εντάσεις,η τώρα πια της κάνεις γρηγορότερα. Και κάπου εδώ έρχεται στο παιχνίδι η μέγιστη πρόσληψη οξυγόνου (VO2max).Τρομερή έκρηξη,δύναμη και ταχύτητα χρειάζονται ώστε να κάνεις τον οργανισμό σου να κάνει μέγιστη πρόσληψη οξυγόνου και δυνατές καύσεις.Ολα αυτά εννοείται σε διαλειμματικο προγραμμα.
Δεν ξέρω αν σε κάλυψα :-\ αν θες κάτι συγκεκριμλενο στείλε μου pm μην κουράζουμε ενδεχομένως κάποιους :good:
--- End quote ---
Γιατι να ειναι ειρωνικη???
Θα διαβασω προσεχτικα και θα σου στειλω με πμ δυο τρια βασικα πραγματα ωστε να εχεις μια πιο πληρη εικονα.
Ευχαριστω πολυ.
General_lee:
Πειτε γνωμη οι γνωστες:
Orbea Aqua T23F 2010 με κανα 360αρι ευρω
ή
Scott Metrix 40 2012 με 400ευρω με εξτρα εξοπλισμο?
Το Orbea ειναι ουσιαστικα κουρσα με ισιο τιμονι. Αλλα εχει 2300 σειρα της Shimano Νομιζω που ειναι εντελως basic και ειναι και 2 ετων.
Το Scott εχει ελαφρως πιο χοντρο λαστιχακι και νομιζω πως δεν ειναι ιδιο με καποια κουρσα.(δλδ δε θελει απλα ενα τιμονι/χειριστηρια και γινεται κουρσα) Αλλα ειναι κατακαινουργο μοντελο που βγηκε μολις.
Σε αυτα εχω καταληξει. Η τιμη του Orbea μου αρεσει. Το Scott ισως ειναι πιο βολικο για πολη, λακουβες κλπ...
Επισης αν με πιασει καποια μερα η καψα να εχω κουρσα βαζω στο orbea ενα αλλο τιμονι με χειριστηρια και το κανω και upgrade γιατι το πλαισιο ειναι πολυ καλη βαση.
dimsabas:
Αυτές οι τιμές αφορούν καινούρια ποδήλατα; Είναι πάρα πολύ καλό το 360άρι για τέτοιο fitness.
--- Quote from: vagmann on May 06, 2012, 11:33:22 PM ---Προσωπικα ταιριαζει παρα πολυ σε αυτο που ηθελα που ειναι ενα καλο ποδηαλατο fitness...
--- End quote ---
Βαγγέλη, πήγαινέ το γρήγορα πίσω. Εσύ παρήγγειλες fitness και αυτοί σου έδωσαν trekking. Γρήγορα πίσω! :P :P :P :P :P :P
jSkyline:
Το orbea ειναι fitness και φαινεται και πολυ ξερο, το scott ειναι trekking. Η scott δεν εχει Hybrid/fitness. Mαλλον Orbea θα ελεγα γιατι Scott ειναι και λιγο βαρυ!
Εχω ανακαλυψει μια ενδιαφερουσα κατηγορια ποδηλατων που λεγεται cyclocross/tricross ειναι κουρσακια με φρενα και λαστιχα απο citybikes! Ειδα την Tiagra μου να συμβαδιζει με V-Brakes και δισκοφρενα. Ρε λες ?!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version