!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)
Ξάδελφος:
Σαν ποδηλατο θα ειχε ενδιαφερον.
Ανετη σταση οδηγησης ,"κοντρα" για φρενο,σπαστο και με μεγαλους τροχους για σπαστο.Κριμα.
xenos:
Έχει βάλει κανένας εδώ μέσα σχάρα μεταφοράς σε μξ? ::-
heavenandhell82:
--- Quote from: xenos on April 11, 2012, 03:49:52 PM ---Έχει βάλει κανένας εδώ μέσα σχάρα μεταφοράς σε μξ? ::-
--- End quote ---
μια μέρα δοκίμασα (να δω αν μπαίνει) μια thule ενός φίλου (που την χρησιμοποιεί σε ένα bmw 320 sedan)
ταίριαζε μια χαρά στο μξ (nc)....δεν έβαλα ποδήλατο να φύγω αλλά έδενε κανονικότατα...(όπως στο sedan)
Το μόνο πρόβλημα που σκέφτομαι ίσως είναι λίγο με την ορατότητα....
koli:
εχω βαλει εγω, το προβλημα που θα αντιμετοπισεις ειναι το σημειο στυριξεις τον κατω ιμαντων, γιατι το κατω σημειο του πορτμαπγαζ ειναι πολυ ψηλα. εγω το πιανω στον προφυλακτηρα. αυτο που με σωζει ειναι οτι οι κατω ειμαντες εχουν καποιους ελαστικους συνδεσμους που στην ουσια αποροφουν το τζογο του προφυλακτηρα. εχω φορτωσει μεχρι 2 ποδηλατα αθηνα-χαλκιδα χωρις ιδιαιτερο προβλημα. αυτα... ;)
Ξάδελφος:
--- Quote from: xenos on April 11, 2012, 03:49:52 PM ---Έχει βάλει κανένας εδώ μέσα σχάρα μεταφοράς σε μξ? ::-
--- End quote ---
Ειχα βαλει εγω πολλες φορες.ειχα βαλει παλιοτερα και φωτογραφια.
Η μονη μετατροπη που εκανα ηταν να βαλω στους κατω ιμαντες στα ακρα ορειβατικο κρικο ωστε να τους πιανω στους "γατζους ρυμουλκησης".
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version