!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)
vagmann:
Τελικα πηρα το ΚΤΜ life road disc 2012... :excited:
Πρωτη μεγαλη βολτα σημερα...και εφτασα μεχρι Χαλκιδα... :girlie:
Πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες,μονο οι εκτροχιαστες θελουν ενα fine adjustment,που λενε και στο χωριο μου...
Η πανοραμικη δε μου κατσε καλα,αλλα λιγοι θα εχετε δει τη γεφυρα της Χαλκιδας απο αυτην τη γωνια,γι αυτο και την βαζω...
Nitroking:
Απο το σκαφος εχει τετοια θεα! Ωραιος.. :yeah:
NiTse:
Πολύ όμορφη η πανοραμική :good:
jSkyline:
--- Quote from: Ξάδελφος on April 07, 2012, 04:57:26 PM ---Bρε καλε μου ανθρωπε,πως να σ ακολουθησει καποιος. Βολτιτσα για εσενα ειναι να διανυσεις τη μιση Αττικη!!!
--- End quote ---
Ελα ρε, ποσο ειναι ΟΑΚΑ (βασικα απο το σπιτι μου) - Παλληνη ? 29 Χλμ ειναι η συνολικη βολτα, αμα κανεις το μεγαλο κυκλο, δλδ να περασεις απο Φιλοθεη-Ψυχικο και να βγεις απο εκει Μεσογειων μετα Μαραθωνος και τσουπ εφτασες !!! 2,5 ωρες βολτα το παρα πολυ, εκανα και μια σταση στην Παλληνη στο φιλο μου το Γιαννη καθισαμε και αλλαξαμε παρεα τακακια στο αμαξι του (αυτος αλλαζε εγω εβλεπα), συνολο εκανα 3 ωρες. Αν δεν ειχα κανει τη σταση θα ειχα κανει λιγοτερο απο 2, αν επισης αυτο το πραγμα καταφερνα να μαθω να το φρεναρω θα ημουν ισως και λιγοτερο απο 1,5! Ειναι σχεδον αστειο να βλεπω στο διαγραμμα μετα οτι σε κατηφορα παω πιο αργα απο την ανηφορα...
Βαγγελη ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ :D
dimsabas:
Καλές βόλτες Βαγγέλη, θα δεις ότι αν βγαίνεις τακτικά, υπάρχει ραγδαία βελτίωση στην απόδοση. :exaclty:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version