!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)
Nitroking:
Εγω θα κατεβασω το δικο μου απο το χωριο γιατι οσο καλοκαιριαζει με την αφορητη ζεστη δε νομιζω οτι θα αντεχω να τρεχω.. Οποτε θα το γυρισω σε ποδηλατο αν μου το επιτρεψει η μεση.. Θελει μαζεματα γιατι απο το 2003 και μετα που ειχα το φιεστα, ειναι παρατημενο στο χωριο.. Αλλα εχω τις καλυτερες αναμνησεις και δεν ειχα χασει και ποτε κοντρα ως πιτσιρικας! :llol:
Αντε σιγα σιγα να μαζευομαστε!
jSkyline:
Καλα επειδη ολοι με γειωσαν να ξερετε οτι εγω αυριο θα βγω καμια βολτα αμα το ψησει κανεις ας μου στειλει ΠΜ! Η ωρα εξαρταται απο το τι ωρα θα γυρισω σπιτι απο το χαλαρο ποτο! Αν το ποτο καταληξει σε μπουκαλι για μεσημερακι με κοβω !!!
gianic:
Eπαιξε μπουκαλι τελικα; :zalistika:
Αντε ξυπνα εγω ψηνω καμια βολτιτσα.
jSkyline:
Εεεε...Αργησες να απαντησεις ρε ! Εκανα καλη βολτιτσα προς Παλλήνη! Αυριο αν δεν παω Θεολογο που σκεφτομαι, θα ανεβω προς βορεια (Βαρυμπόμπη κτλ) !!! Αν ερθεις παιζει να ειμαι και με μια παλια σου συμμαθητρια, θα ριξουμε γελιο οπως καταλαβαινεις :p
Ξάδελφος:
--- Quote from: jSkyline on April 06, 2012, 11:11:37 PM ---Καλα επειδη ολοι με γειωσαν να ξερετε οτι εγω αυριο θα βγω καμια βολτα αμα το ψησει κανεις ας μου στειλει ΠΜ! [...]
--- End quote ---
--- Quote from: jSkyline on April 07, 2012, 04:50:47 PM ---Εεεε...Αργησες να απαντησεις ρε ! Εκανα καλη βολτιτσα προς Παλλήνη! Αυριο αν δεν παω Θεολογο που σκεφτομαι, θα ανεβω προς βορεια (Βαρυμπόμπη κτλ) !!! Αν ερθεις παιζει να ειμαι και με μια παλια σου συμμαθητρια, θα ριξουμε γελιο οπως καταλαβαινεις :p
--- End quote ---
Bρε καλε μου ανθρωπε,πως να σ ακολουθησει καποιος. Βολτιτσα για εσενα ειναι να διανυσεις τη μιση Αττικη!!!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version