!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)
dimsabas:
--- Quote from: AzmO on March 27, 2012, 03:59:43 PM ---προς το παρον τυραννιεμαι κι εγω με ενα trekking που εχω βαλθει να το κανω Mountain (σε χρηση) και ας μην ειναι :D
--- End quote ---
Συνήθως κάνουμε το ανάποδο. :exaclty:
AzmO:
δυστηχως η επιλογη για trekking εγινε γιατι υποτιθεται οτι θα ακολουθουσε η κοπελα μου και ενας κολλητος μου..... :moutza:
κατεληξα να παιρνω τους δρομους μονος με την πρωτη ευκαιρια :yeah: :yeah:
ελπιζω να εχω περισσοτερες συμμετοχες τωρα που φτιαχνει ο καιρος.
paris:
Εγω παλι εχω ενα Mountain των 600€ (πριν 3-4 χρονια) με V brakes και λάστιχα οσο πιο λεπτα ασφαλτινα μπορούσα να βαλω
και δεν εχω κανενα πρόβλημα. Εχω ακολουθήσει τα πάντα και συψνα πυκνα πάω Ν.Ιωνια - Βουλα - Ν.Ιωνια για cafe
Πισω αναρτησεις κλπ σε αυτους που τις χρησιμοποιούν εχει νόημα στο 95% ειναι τσαμπα λεφτα, επίσης για να ειναι αξιολογη η αναρτηση θα δωσεις 1500-2000€ (συνολικα)
Αν το εχεις μονον για ασφλατο (οπως κατεληξε εμενα) και για βολτουλες τότε δεν χρειαζεσαι ολα αυτα τα fancy υλικα κλπ κλπ
Ξάδελφος:
Μονο για ασφαλτο, καθολου αναρτηση ,για μενα ειναι ακομη καλυτερη επιλογη.
Με το MTB μου ,ενα hard tail GT που εχω,εχει δισκοφρενα μπρος πισω,εχω βαλει δρομισια λαστιχα και μπροστα αναρτηση 100mm RockShock μαγνησιου .Η αναρτηση δυστυχως για το δρομο, μου φαινεται περιττο βαρος.
Εχω μια κουρσα,παλια MOLVEDO. αλλαξα λαστιχα εβαλα νεου τυπου VBrakes,καινουργια τακακια αλλα κακα τα ψεματα ,μπορει σε σχεση με το MTB να ειναι πολυ πιο γρηγορο αλλα ΔΕ ΦΡΕΝΑΡΕΙ!
Τωρα ψαχνω να του βαλω λαιμο και τιμονι απο "πολης" ποδηλατο ωστε να μη σκυβω τοσο .
Απο ετσι δηλαδη:
Nα κανω το τιμονι-λαιμο καπως ετσι:
Δε μπορω πουθενα να βρω λαιμο ,τον κλασσικο με τη βιδα στο κεντρο οπως εχουν τα παλια ή τα σημερινα φθηνα ποδηλατα.
jSkyline:
Μετα απο σχεδον 150χλμ με την κουρσα τα φρενα ειχαν μια μικρη βελτιωση αλλα ειναι απογοητευτικα! Σκεφτομαι αν εκανα μια αλλαγη ακομα και με τα Ultegra (τα κορυφαια της Shimano) αν θα εβλεπα καμια αισθητη διαφορα.
Απο την μεταβαση στην κουρσα η απουσια της αναρτησης δεν μου εχει λειψει καθολου. Πιστευω οτι το καρμπον πηρουνι κανει την ιδια ισως και καλυτερη δουλεια. Παντως εχω φτασει σε ενα σημειο που θα ηθελα να δοκιμασω και ενα Carbon MTB για να δω αν τελικα αυτο που μου αρεσει στην κουρσα και με βοηθαει να βγαλω αποστασεις ειναι το χαμηλο βαρος, οι λεπτοτεροι τροχοι, η τελικα παιζει ρολο ο τυπος του ποδηλατου. Τελος εχω εντυπωσιαστει απο την σελα, ειμαι υπερβολικα πιο ξεκουραστος πανω στο ποδηλατο.
Ενα Tip για αυτους που εχουν ΜΤΒ και τελικα καταληγουν να το χρησιμοποιουν μεσα στην πολη, μια σημαντικη αλλαγη, που παρατηρησα μεγαλη διαφορα ειναι η αλλαγη των ελαστικων, βλεπουμε διαφορα οχι μονο αλλάζοντάς το φαρδος τους αλλα και απο το τυπο του ελλαστικου και τα PSI αερα που μπορει να αντεξει.
--- Quote from: paris on March 27, 2012, 04:46:40 PM ---Εχω ακολουθήσει τα πάντα και συψνα πυκνα πάω Ν.Ιωνια - Βουλα - Ν.Ιωνια για cafe
--- End quote ---
Οταν λες συχνα-πυκνα? Εγω εχω ζοριστει αρκετα οσες φορες εχω κατεβει (Ν.Ιωνια μενω για αυτο στο λεω). Με την κουρσα σιγουρα θα μπορω να κινηθω πιο ευκολα αλλα με τα τραγικα φρενα της δεν ο εχω ακομα δοκιμασει.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version