!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)

<< < (76/240) > >>

Ξάδελφος:

--- Quote from: xenos on March 23, 2012, 04:52:39 PM ---
--- Quote from: Basilmx5 on March 23, 2012, 01:44:14 PM ---Ομορφο το ποδηλατο Ξενο... ζηλεψα, καιρος να βγαλω το δικο μου απτην αποθηκη..

--- End quote ---

thanks Βασίλη. Την κυριακή ετοιμάζω δρομολόγιο, ελπίζω να βγει. Αλήθεια τι παίρνετε μαζί σας εκτός από νερό? Καμιά σαμπρέλα/τρόμπα έξτρα?

--- End quote ---
Εγω τι παιρνω μαζι μου.
Nερο στη θηκη πανω στο ποδηλατο,ενα παστελι(ενεργεια!!!),κινητο,λιγα χρηματα,μια μικρη τρομπα και λιγα μπαλωματα(δεν πιανουν χωρο),τα αλεν που χρειαζεται(συνηθως δυο),καθως και την κλειδαρια(μπορει να καταλληξω καπου και να θελω να αφησω λιγο το ποδηλατο πχ εξω απο ψιλικατζιδικο).
Ελαχιστο βαρος και εισαι εξασφαλισμενος.Για φαντασου να σου ξεβιδωσει ο λαιμος και να σου χαλασει η μερα γιατι δεν εχεις μαζι ενα αλεν λιγων γραμμαριων.
Μεσα στο σακιδιο μια χαρα χωρανε.

xenos:

--- Quote from: Liakos on March 24, 2012, 05:35:25 PM ---Καλη φαση. Ελπιζω να μην εχει πολλη κινηση ομως ο δρομος γιατι φανταζομαι τι σκονη θα αναπνεεις...

--- End quote ---

Ψυχή δεν υπήρχε εκέι πέρα. Οι περισσότεροι πάνε από τον κανονικό δρόμο (άσφαλτο).

jSkyline:
Aν και ειχα αδεια αυτες τις μερες και την ειχα κανει για το χωριο μου, αν και το Snowboard μου και το χιονοδρομικο στα Κελλαρια με περιμεναν για 3η συνεχομενη μερα ενα μνμ που μου ηρθε στο κινητο χθες βραδυ με εκανα να επιστρεψω στην Αθηνα!

Το μνμ ελεγε... "Επιτελους! Εφτασε! Ελα οποτε θες να το στησουμε!"
Και οντως μετα απο σχεδον 1,5 ωρα που πηρε το fitting το εβγαλα στους δρομους  ;D  :giveheart:

Και μια φωτο απο την στιγμη που το προτοειδα!

xenos:
Mε γεια...  :good:

dimsabas:
Σαγόνι μέχρι το πάτωμα και τα σάλια γεμίζουν τρεις σαλιάρες :llol:. Λέγε εντυπώσεις. :exaclty:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version