!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)
AzmO:
στην τιμη που το εχει βαλει το cyclist, θεωρω οτι δεν μπορεις να βρεις κατι καλυτερο αυτην την στιγμη.
σε καινουριο τουλαχιστον.
jSkyline:
Εριξα και εγω μια ματια και νομιζω οτι τα 285 που το δινει ειναι πολυ καλη τιμη. Παντως οπως εχω ξαναγραψει μην παρεις mountain αν εχεις σκοπο να κινηθεις μεσα σε πολη, και επειδη ειδα και την αναρτηση που φοραει το συγκεκριμενο, δεν εχει την δυνατοτητα να κινηθει σε βουνο (τσαμπα βαρος). Τα λαστιχα του επισης ειναι αρκετα χοντρα πραγμα που σημαινει οτι θα χανεις σε ενεργεια και ταχυτητα οταν κινεισαι μεσα στην πολη.
xenos:
thanks για τις γνώμες.
--- Quote from: jSkyline on March 06, 2012, 10:19:31 AM --- Παντως οπως εχω ξαναγραψει μην παρεις mountain αν εχεις σκοπο να κινηθεις μεσα σε πολη, και επειδη ειδα και την αναρτηση που φοραει το συγκεκριμενο, δεν εχει την δυνατοτητα να κινηθει σε βουνο (τσαμπα βαρος). Τα λαστιχα του επισης ειναι αρκετα χοντρα πραγμα που σημαινει οτι θα χανεις σε ενεργεια και ταχυτητα οταν κινεισαι μεσα στην πολη.
--- End quote ---
Θέλω να πηγαίνω και βουνό για βόλτα. Λες ότι η ανάρτηση του δεν κάνει γι αυτό? Το θεώρησα καλή προσφορά (δλδ πραγματική). ::-
jSkyline:
Ειναι καλη η τιμη ρε δεν το συζηταμε μια χαρα ειναι για βολτιτσες. Απλα για βουνο δεν το κοβω, εχω σχεδον την ιδια αναρτηση στο ΜΤΒ πιο παλιο μοντελο, υποτιθεται ενα σκαλι πανω, και στην ιδια σειρα (cross country) και δεν κανει κατι το ιδιαιτερο, αντε να αποσβεσει καμια λακουβα μεσα στην πολη, χωρις αυτη και με κανενα κιλο κατω καλυτερο θα μου φαινοταν το ποδηλατο. Αυτοι με τα Hybrid μεσα στην πολη ειναι πολυ πιο ανετοι απο μενα και στο βουνο δεν ειναι μεγαλο το κερδος. Καλα αμα δοκιμασεις κανενα DH το εχεις σπασει και το ποδηλατο και τα μουτρα σου!
xenos:
--- Quote from: jSkyline on March 06, 2012, 10:32:50 AM ---Ειναι καλη η τιμη ρε δεν το συζηταμε μια χαρα ειναι για βολτιτσες. Απλα για βουνο δεν το κοβω, εχω σχεδον την ιδια αναρτηση στο ΜΤΒ πιο παλιο μοντελο, υποτιθεται ενα σκαλι πανω, και στην ιδια σειρα (cross country) και δεν κανει κατι το ιδιαιτερο, αντε να αποσβεσει καμια λακουβα μεσα στην πολη, χωρις αυτη και με κανενα κιλο κατω καλυτερο θα μου φαινοταν το ποδηλατο. Αυτοι με τα Hybrid μεσα στην πολη ειναι πολυ πιο ανετοι απο μενα και στο βουνο δεν ειναι μεγαλο το κερδος. Καλα αμα δοκιμασεις κανενα DH το εχεις σπασει και το ποδηλατο και τα μουτρα σου!
--- End quote ---
Kαλά, από την στιγμή που δεν έχω ποδήλατο, όπως καταλαβαίνεις δεν πρόκειται να κάνω τα τρελά. Κανά μονοπάτι δεν θα μπορώ να το κατέβω? Νορμάλ χρήση λέω, απλά επειδή δεν ξέρω από εταιρίες/χαρακτηριστικά δεν μπορώ να ξεχωρίσω αν αυτό το συγκεκριμένο είναι ποιοτικό και θα με καλύψει σε αυτό το επίπεδο. :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version