!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)
dimsabas:
Με το σκεπτικό που ανέλυσα στο πρώτο σχόλιο. Ότι το Hyundai είναι ήδη στη λωρίδα, νόμιμα, ενώ ο ποδηλάτης όχι. Ότι το Hyundai δεν έχει υποχρέωση να ξαναματακοιτάξει για εικοστή φορά τους καθρέπτες του, αφού μπήκε πλέον στη λωρίδα (την οποία από το νόμο μπορεί να καταλάβει σε όλο της το πλάτος). Από το γεγονός ότι δε στριμώχνει πουθενά τον ποδηλάτη, ούτε τον βάζει σε κίνδυνο. Δεν ξέρω τι του είπε, δεν ξέρω αν του έβρισε τη μάνα που είχε πεθάνει την προηγούμενη χρονιά από καρκίνο κι ο ποδηλάτης τα πήρε τόσο άσχημα. Πάντως, ο ένας (ή μία) οδηγάει σωστά, ο άλλος δεν ξέρει τι του γίνεται από οδήγηση κι η συνέχεια επί της οθόνης.
Το τι έκανε το Hyundai με το Renault δεν παίζει καμία σημασία. Όπως και το αν πέρασε το προηγούμενο φανάρι με κόκκινο, αν είχε ξεχάσει να ξυριστεί το πρωί, αν είχε πλύνει τα δόντια του. Ο τσαμπουκάς έγινε με το ποδήλατο, όχι με το Renault. Επίσης, δεν εξετάζουμε την οδηγική επάρκεια του οδηγού του Hyundai, αλλά τη συγκεκριμένη φάση.
jSkyline:
Για μενα και οι 2 μ@λ@κες ειναι ο/η οδηγος γιατι φαινεται απο νωρις οτι ψαχνεται να χωθει, χωρις να νοιαζεται τι υπαρχει γυρω του και ο ποδηλατης για την κινηση που εκανε με τον καθρεφτη.
Basilmx5:
Το οτι "βλεπεις" πραγματα τα οποια δεν υπαρχουν το δικαιολογω μονο απτο οτι, σιγουρα, δεν θα εχεις "εμπειρια" στο να κυκλοφορεις με ποδηλατο ή μηχανη ή γενικοτερα με 2τροχο, σε δρομους πολης με λωριδες... το hyundai οχι δεν ειναι εξαρχης στη λωριδα του(παταει στη διαχωριστικη και κλεινει χωρις ναχει χωρο αριστερα), αλλωστε μεχρι και στο 24" δευτερολεπτο ουτε ενα φλας δεν εχει αναψει, τοτε αποφασιζει να αναψει οπου και κοβει το τιμονι ξαφνικα... Οχι δεν στριμωχνει τον ποδηλατη απτο 29" εως και το 33" δεν φαινεται... (μαλλον πρεπει να παω οφθαλμιατρο :P)... Το τι συμπεριφορα ειχε με τους προηγουμενους οδηγους και βεβαια θα επρεπε να σε νοιαζει φαινεται ο χαρακτηρας του και οτροπος με τον οποιο σκεφτεται και κινειται... Τελος το οτι το βιντεο εχει τιτλο "Bike rider Takes Revenge on Rude Driver." και αν κατσεις να διαβασεις τα comments, οχι κ τα 603, εστω καποια στη τυχη θα καταλαβεις καλυτερα. Και ναι πρεπει να κοιταξει οχι 20 αλλα 1020 φορες τον καθρεφτη του, γιατι αυτος μπορει να σκοτωσει ο ποδηλατης δεν μπορει, ακομα και αν εχει λαθος.
dimsabas:
Βλέπω ότι δε συμφωνούμε σε κανένα σημείο. Έχεις τη γνώμη σου και έχω τη δική μου. Δε θα χαλάσουμε τις καρδιές μας. Πάμε παρακάτω.
giorgosMK2:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xIe6hYAdw_I&feature=player_embedded[/youtube]
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version