!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)

<< < (59/240) > >>

Ξάδελφος:
Για να κατεβαινεις ετσι ενα βουνο παντως χωρις να χτυπαει το καμπανακι του κινδυνου ωστε ο εγκεφαλος να ριχνει τους "ρελεδες" ή ορμονικο προβλημα υπαρχει ή εχει γινει απιστευτα πολυ προπονηση ωστε να εχει επελθει ανωσια στον κινδυνο  !
Το βιντεο ειναι εντυπωσιακο!

dimsabas:
Η πεταλιέρα μου έπαθε ζημιά κι επειδή ήμουν πάνω στο βουνό, αντί να το φορτώσω και να το πάω στον ποδηλατά, προτίμησα να την κοπανήσω (την πεταλιέρα ντε) με μια πέτρα να μπει όπως-όπως στη θέση της, για να συνεχίσω τη βόλτα μου. Αποτέλεσμα; Ολοκληρωτική καταστροφή. Το κόστος των ανταλλακτικών ήταν πάνω από το μισό της καινούριας πεταλιέρας, οπότε προτίμησα να κάνω κάτι που ήθελα από καιρό. Να μακρύνω το βήμα των μπροστινών γραναζιών, γιατί ακόμα και στην ευθεία, υπήρχαν φορές που εξαντλούσα το μεγάλο γρανάζι. Πόσω μάλλον σε μερικές κατηφόρες, που απλώς δεν είχα πεντάλ. Στο ΜΤΒ μου, το μεγάλο μπροστινό γρανάζι είχε 40 δόντια. Μια κούρσα έχει 52, αλλά δεν έχει μικρό-μικρό γρανάζι, το οποίο μπορεί να φανεί απαραίτητο σε κάποιες εκτός δρόμου εξορμήσεις. Ως εκ τούτου, βρέθηκε η μέση οδός: από city ή trekking ή δε θυμάμαι πώς μου το είπε, πεταλιέρα με 46 δόντια στο μεγάλο γρανάζι. Απόλαυση να κατηφορίζεις, να είσαι στα 40 και στα 50, να κάνεις πεντάλ και να ακούει! :giveheart: :giveheart:

ΥΓ. Λες και ανακάλυψα τον τροχό... :P :P

dimsabas:
Δεν το λες και βαρύ... :exaclty: :exaclty: :exaclty:

dimsabas:
Τροχαία και ποδηλάτες.

Mendeleev:
Προσωπικά, σπάνια χρησιμοποιώ τους ''ποδηλατόδρομους'' της πόλης μου(Λάρισα). Μου φαίνονται πιο επικίνδυνοι από τους δρόμους. Πεζοί πετάγονται απ το πουθενά και αυτοκίνητα....μιας που πολλοί δεν γνωρίζουν καν την ύπαρξή τους. Οπότε καλύτερα στο δρόμο ή σε πεζόδρομο(που ξέρεις τι να αποφύγεις).

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version