!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)
epicWin:
Ρε πού βρήκατε βίντεο απο τα νιάτα μου? :P
jSkyline:
Οι τυποι ειναι απιστευτοι, μαγκια τους που δεν φοβουνται.
Απο αυριο θα ασχοληθω με το θεμα ποδηλατο παντως. Σημερα ηταν η μερα του βουνου! Ειμαι διαλυμενος (απο κουραση και μονο) αφου εκανα ολη μερα Snowboard.
frantzo:
το να εισαι αχρηστος και να πηγενεις σε τετοια μερη φταις εσυ..αν απο μια πετρουλα πεφτεις δεν φταινε αυτοι γιατι απλα αυτοι δεν πευτουν απο πετρουλα και οτι και να γινει μπορουν να κρατηθουν πανω στο ποδηλατο η και να παισουν ξερουν πως να το κανουν.ξαναλεω υπαρχει τεραστεια διαφορα απο εναν επαγκελματια ποδηλατη με ολους τους μουφα που κυκλοφορουν και το παιζουν επειδη εγινε μοδα..οι μοδατοι ας μεινουν στην πολη γιατι πανω στα γκρεμια θα εχουν ασχημη καταληξη
Ξάδελφος:
--- Quote from: frantzo on December 27, 2011, 04:47:45 PM ---το να εισαι αχρηστος και να πηγενεις σε τετοια μερη φταις εσυ..αν απο μια πετρουλα πεφτεις δεν φταινε αυτοι γιατι απλα αυτοι δεν πευτουν απο πετρουλα και οτι και να γινει μπορουν να κρατηθουν πανω στο ποδηλατο η και να παισουν ξερουν πως να το κανουν.ξαναλεω υπαρχει τεραστεια διαφορα απο εναν επαγκελματια ποδηλατη με ολους τους μουφα που κυκλοφορουν και το παιζουν επειδη εγινε μοδα..οι μοδατοι ας μεινουν στην πολη γιατι πανω στα γκρεμια θα εχουν ασχημη καταληξη
--- End quote ---
Συγγνωμη που δεν ειμαι Χαιλαντερ σαν αυτους τους "επαγγελματιες" που επικαλεισαι και παρ αυτα εδω και αρκετα χρονια απο παιδι μαλλον περαν απο την πολη που συμφωνα με σενα κυκλοφορουν οι "μοδατοι", παω και στα βουνα και στους γκρεμους μαζι με τους αλλους "μοδατους"...
Μπραβο σ αυτους τους επαγγελματιες που προς χαρειν της αδρεναλινης και μερικων βιντεο στο youtube ρισκαρουν τη ζωη τους.
Με μια πετρουλα μπορει να πεσουν και οτι και να γινει υπαρχει περιπτωση να μην κρατηθουν πανω στο ποδηλατο.
Τεσπα επειδη πολλοι σ αυτο το φορουν ειναι ποδηλατες τοσο στην πολη οσο και στο βουνο και τους γκρεμους των "επαγγελματιων",μεταξυ αυτων και εγω καλο ειναι να εισαι λιγο πιο προσεχτικος με τους χαρακτηρισμους προς αποφυγειν παρεξηγησεων.
Αν θεωρεις τον εαυτο σου "επαγγελματια" και αγαπας το ποδηλατο σα θεσμο ,πιστευω θα ηταν θεμιτο,αντι να αφοριζεις και να σνομπαρεις τον καθε εναν που τον τελευταιο καιρο στραφηκε προς το ποδηλατο,οτι το "παιζει"επειδη εγινε "μοδα" και είναι "μοδατος" να επιβραβευεις και να προσπαθεις να ενισχυσεις αυτη την προσπαθεια.
Εκτος και αν το ποδηλατο ειναι μονο για αυτους που αυτοχαρακτηριζονται "επαγγελματιες" και ειναι κλειστο επαγγελμα.
Σ ευχαριστω.
Φιλικα
Γιωργος.
george1.8:
--- Quote from: Ξάδελφος on December 23, 2011, 06:43:40 PM ---Ενω αυτος που στριβει τριματα στα λιμανακια με τη θαλασσα απο κατω και με ανυποψιαστους αθωους ερχομενους απο απεναντι ειναι genius!
--- End quote ---
Ευχαριστώ, εκεί ήθελα να καταλήξω...Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα στους ανεγκεφαλους που κάνουν μ@λ@κιες στον δρόμο.
Απλα αυτοί το κάνουν με κίνδυνο και ΜΌΝΟ την σωματική τους ακεραιότητα... Οπότε δεν τους θεωρώ ανεγκεφαλους, ίσα ίσα τους χειροκροτώ για τα @@ που έχουν και κατεβαίνουν έτσι τις πλαγιές!
Το αν πέσουν και χτυπήσουν-σκοτωθούν είναι δικαίωμα τους και καυλα τους, ενώ αν μαζέψεις εσυ,εγω,οποιαδήποτε κανέναν περαστικό γιατι δεν πήραμε σωστά την στροφη είναι έγκλημα...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version