!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)

<< < (55/240) > >>

dimsabas:
Ο μόνος λόγος που πιστεύω τα νούμερα που παραθέτεις είναι επειδή φαίνεται να έχεις μπόλικη σχέση/επαφή με το άθλημα και να ξέρεις τι λες. Και λέω ο "μόνος" γιατί μου ακούγονται τελείως αδιανόητα.

jSkyline:
Δημητρη τα νούμερα δεν ειναι αδιανοητα, απλα πολυ δυσκολα για εμας που απλα κανουμε ποδηλασια απο χομπυ, για να ειμαι ειλικρινης εμενα δεν με ενδιαφερουν τετοιες ταχυτητες με ενα ποδηλατο, εδω φοβαμαι τα μηχανακια που παρεχουν και πολυ μεγαλυτερη ασφαλεια! Επισης το παραδειγμα με το Golf TSI ηταν επιτυχες, ουσιαστικα ομως τωρα την δυναμη την βαζει ο εκαστοτε αναβατης και οχι το μοτερ ;)

frantzo:
τα νουμερα ειναι περα για περα αληθινα.και αυτην την στιγμη γραφω σαν επαγκελματιας και μελος τισ εθνικης ελλαδος.ουτε σαν χομπιστας ουτε για πλακα.γιατι μηπως σας φαινονται αληθινα τα νουμερα ..210,4χλμ/ω :zalistika: :police: .και ομως παγκοσμιο ρεκορ καταβασης..45% κλιση ειχε η πιστα...το ΜΙΣΟ της ορθης γωνειας >:-...ο τυπος δεν εκανε πεταλι καν...κρατισε την αναπνοη του και εκλεισε τα ματια γιατι δεν μπορουσε απο την πιεση...
για του λογου του αληθες  Markus Stoeckl speedbike 210 Km/h - 130 Mph World record
παντα οταν μιλαμε για επαγγελματιες τοτε τα νουμερα ειναι τρελα..παντα.λογικο οι χομπιστες να μενουν με ανοιχτα τα στοματα,αλλωστε για αυτο διαφερουν :finger: :finger: :finger:

heavenandhell82:

--- Quote from: aero21 on December 14, 2011, 03:29:43 PM ---Έχω ένα dahon με 20' τροχούς. Μου έχει έρθει τόσες φορές η όρεξη να το βουτήξω και να το βάλω μέσα στο αμάξι να πάω κάπου και να τριγυρίσω βόλτα αλλά....στη 1η δοκιμή δεν έκλεινε το πορτ μπαγκάζ.
1η λύση να βρω ένα τρόπο να πάω εκεί που θέλω με το πορτ μπαγκάζ ΟΣΟ κλείνει και το υπόλοιπο να το κρατήσω στη θέση του με x τρόπο.
2η λύση βάση που βγάζει το ποδήλατο στο πίσω μέρος αλλά είχα διαβάσει από συνmx-5ίτη που είχε βάλει βάση για μπαγκάζια πως με τις μικροσκοπικές κινήσεις η πίεση που ασκούταν πάνω στη βαφή του άφησε σημάδι γενναίο.
Αναμένω από συναδέλφους mx-5ες να μοιραστούν πιθανούς τρόπους μεταφοράς/πατέντας μεταφοράς.

--- End quote ---

Πάντως το 16'τροχο χωράει και κλείνει τέλεια στο πορτ μπαγκάζ  αρκεί το ξεφουσκώσεις...τώρα με το 20άρι δε σε βλέπω να το χωράς μέσα...

Ξάδελφος:
Aλλαξε τους κεντρικους αξονες των τροχων,μπλοκαζ,αν ειναι με παξιμαδια, με αλλους αυτοματους ωστε να μπορεις με μια κινηση να αφαιρεις ευκολα τον ενα ή και τους δυο τροχους.Ο μπροστα βγαινει και μπαινει πολυ ευκολα μ αυτο τον τροπο. Ετσι θα κερδισεις οφελιμο χωρο ευκολα.
Τον τροχο που θα αφαιρεσεις αν δεν χωρα στο πορτμπαγαζ τον βαζεις σε μια τσαντα και τον περνεις στην καμπινα.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version