!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)

<< < (54/240) > >>

jSkyline:
Με ΜΤΒ εχω δει 58 στην Κυμης, μια κουρσα με διπλο μπορει να ανετα να φτασει τα 70 και να τα κρατησει, η θεωρητικη τελικη τους ειναι καπου στα 80!

Liakos:

--- Quote from: dimsabas on December 14, 2011, 09:53:22 PM ---70 στην απόλυτη ευθεία; Εννοείται ότι ο μάγκας ήταν παιδαράς και εννοείται ότι είχε εξαλείψει το μεγαλύτερο πρόβλημα του ποδηλάτη: την αντίσταση του αέρα.

--- End quote ---
Μηπως ειχε τπτ νιτρα? (φασολαδα)  :P :P :P

dimsabas:
Και γω έχω δει 72.4 με ΜΤΒ βρε Γιάννη, αλλά ήταν σε κατάβαση βουνού και δεν είχα αγγίξει πουθενά το πεντάλ. Τι κάνω όμως στην ευθεία;

Όταν λες θεωρητική τελική, εννοείς το γρανάζωμά τους, έτσι; Γιατί το να φτάσουν αυτές τις ταχύτητες είναι το ίδιο πιθανό με το να 300αρήσει ένα Golf TSi 122, απλώς επειδή έχει μακριά 6η. Τέλος πάντων, μου φαίνεται απίθανο αλλά επειδή ξέρεις περισσότερα για τα ποδήλατα, σε πιστεύω. :exaclty:

frantzo:
η τελικη ταχητητα ενος ποδηλατου δρομου ειναι ....απειρη.υπαρχουν πολλοι παραμετροι.δεν μπορεις να πεις οτι πας με τοσα και τοσο ειναι το τερμα..εγω σε ευθεια πισω απο αμαξι με ανοιχτο το πορτ μπαγκαζ εχω δει κοντερισια 122,3(κοντερισια ποδηλατου οχι αυτοκινητου.)με ποδηλατο δρομου και κλειστη πισω και παντα σε ευθεια.τωρα σε καταβαση εχω δει 101-105 αλλα με ποδηλατο downhill.στο χιονοδρομικο στα 3-5 πηγαδια.
με ενα ΜΤΒ τα χιλιομετρα π μπορει να ποιασει κανεις ειναι γυρω στα 85-90 σε ευθεια.και ενοειτε οχι στο χωμα με λαστιχα 1.95 και κατω και μαλιστα αρκετα φουσκωμενα.

frantzo:
α επισεις το να κανεις κολιτιρι σε νταλικα ειναι κατι το οποιο κανουν ολοι..το να κανεις σωστο κολιτιρι ειναι το θεμα.με σωστο κολιτιρι δεν χρειαζετε να κανεις παρα μονο ελαχιστο πεταλι και πρεπει η ροδα σ να ακουμπαει το πισω μερος της νταλικας.σας ακουγετε παραλογο αλλα ετσι ειναι.σε ολα τα αμαξια που μας βγαζουν προπονιση κολιτιρι οι πισω προφυλακτηρες τους εχουν χασει το χρωμα τους επειδη η ροδα καιει το πλαστικο..
ετσι ειναι το σωστο κολλιτιρι.επισις δεν ειναι και τοσο επικινδινο για εμας γιατι αν κανεις κολιτιρι σε μια διαδρομη που την κανεις για πανο απο 10 χρονια και πανο απο 5-6 φορες την εβδομαδα τοτε ξερεις πραγματικα οχι το καθε πετραδακι αλλα το καθε χιλιοστο της..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version