!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)

<< < (53/240) > >>

VasmaV:
γραψε εδώ ότι θες ;)

aero21:
Έχω ένα dahon με 20' τροχούς. Μου έχει έρθει τόσες φορές η όρεξη να το βουτήξω και να το βάλω μέσα στο αμάξι να πάω κάπου και να τριγυρίσω βόλτα αλλά....στη 1η δοκιμή δεν έκλεινε το πορτ μπαγκάζ.
1η λύση να βρω ένα τρόπο να πάω εκεί που θέλω με το πορτ μπαγκάζ ΟΣΟ κλείνει και το υπόλοιπο να το κρατήσω στη θέση του με x τρόπο.
2η λύση βάση που βγάζει το ποδήλατο στο πίσω μέρος αλλά είχα διαβάσει από συνmx-5ίτη που είχε βάλει βάση για μπαγκάζια πως με τις μικροσκοπικές κινήσεις η πίεση που ασκούταν πάνω στη βαφή του άφησε σημάδι γενναίο.
Αναμένω από συναδέλφους mx-5ες να μοιραστούν πιθανούς τρόπους μεταφοράς/πατέντας μεταφοράς.

dimsabas:
Αν δεν το έβλεπα με τα μάτια μου, θα δυσκολευόμουν να το πιστέψω! :o :o

Κουρσάς έχει κολλήσει πίσω από νταλίκα (1.5 μέτρο το πολύ) και την πηγαίνει καροτσάκι. Γλιτώνει όλη την αεροδυναμική αντίσταση, έχει βάλει τα μεγαλύτερα γρανάζια, τα ποδάρια του κοντεύουν να ξεκολλήσουν από τη λεκάνη του, όμως είναι κολλημένος πίσω της με τρελή ταχύτητα. Τους πέτυχα στην Αγία Μαρίνα. Ήταν απόλυτη ευθεία και η νταλίκα πρέπει να πήγαινε με μια 70άρια τουλάχιστον. Μη με ρωτήσετε τι ανέπνεε ο ποδηλάτης. Μη με ρωτήσετε τι θα γινόταν αν φρέναρε η νταλίκα. Η αίσθηση του να πηγαίνεις με 70+ στην ευθεία πάνω σε ποδήλατο πρέπει να είναι μοναδική! :exaclty:

jSkyline:
Με κουρσα παντως Δημητρη δεν ειναι δυσκολα τα 70 σε λιγες μερες θα σου πω και για την αισθηση :D

dimsabas:
70 στην απόλυτη ευθεία; Εννοείται ότι ο μάγκας ήταν παιδαράς και εννοείται ότι είχε εξαλείψει το μεγαλύτερο πρόβλημα του ποδηλάτη: την αντίσταση του αέρα.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version