!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)
xenos:
Όσο περισσότερα διαβάζω τόσο περισσότερο μπερδεύομαι. :oops: Πρέπει να κάνω και καμιά γύρα σε κανά μαγαζί. Έχετε να προτείνετε κάποιο νότια?
xenos:
Δεν πρόλαβα να κάνω έντιτ.
Τα νούμερα στα ποδήλατα είναι universal ή ανάλογα με την εταιρία παίζουν διαφορές? :????:
dimsabas:
Ξενοφώντα, υπάρχει ο Κασιμάτης στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα. Δε σου προτείνω απαραίτητα να αγοράσεις από εκεί (είναι λίγο ακριβός), όμως έχει πάρα πολλά ποδήλατα και θα σε διαφωτίσει. Ακόμα μεγαλύτερο μαγαζί (αλλά λίγο πιο μακριά σου κι επίσης πιο ακριβό) είναι ο Cyclist στη Βάρη, λίγο πριν τη σχολή Ευελπίδων (όπως έρχεσαι από τη Γλυφάδα). Οι διαφορές δεν πρέπει να σε απασχολούν, θα σε μετρήσουν αυτοί εκεί. ;)
Azmo, εννοείται κράνος και γάντια (ανάλογα με την εξωτερική θερμοκρασία, πρέπει να παίρνεις τα κατάλληλα) και ανακλαστικό γιλεκάκι για όποιον δεν έχει αντίστοιχο ποδηλατικό. Και κολάν για την ευαίσθητη περιοχή, κάνει πολύ μεγάλη διαφορά.
Γιάννη, δεν περιμένω κορυφαία ποιότητα από τη φθηνότερη κούρσα που υπάρχει εκεί έξω. Η μόνη μου εμπειρία ήταν από τα 10 χλμ με μια κούρσα των 700 ευρώ, η οποία δεν ήταν καν στο μέγεθός μου. Ήταν ενός φίλου, ο οποίος οδηγούσε το δικό μου ΜΤΒ. Τα 10 χλμ που διανύσαμε ήταν όλα στη διαδρομή που κάνω κάθε μέρα και ξέρω ακριβώς με πόσα πηγαίνω σε κάθε σημείο. Το παλικάρι πήγαινε με το δικό μου παντού 10-15% ταχύτερα, δηλαδή με ρυθμό που εγώ θα έπρεπε να ξεπατωθώ για να ακολουθώ (και αμφίβολο για πόσο θα μπορούσα να κρατήσω τέτοια απόδοση). Ε λοιπόν, ήμουν δίπλα του με την κούρσα και δεν είχα αρχίσει καν να ζεσταίνομαι. Πώς είναι όταν πας βόλτα με κάποιον αρχάριο και κάνεις υπομονή πηγαίνοντας με τον δικό του χαμηλό ρυθμό, αφού ξέρεις ότι δεν μπορεί να σε ακολουθήσει; Κάπως έτσι! :exaclty:
Όσο για βελτιώσεις, δε νομίζω ότι θα πειράξω έστω και μία βίδα. Η αγάπη προς τα ποδήλατα έρχεται κυρίως από τη χρήση τους κι όχι από το σκάλισμά τους, το ανάποδο δηλαδή σε σχέση με το Miata (πλέον) :'( .
ΥΓ. Wireless κιβώτιο; Αλήθεια λες; :zalistika: :zalistika: :zalistika:
xenos:
--- Quote from: dimsabas on November 08, 2011, 10:50:49 AM ---Ξενοφώντα, υπάρχει ο Κασιμάτης στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα. Δε σου προτείνω απαραίτητα να αγοράσεις από εκεί (είναι λίγο ακριβός), όμως έχει πάρα πολλά ποδήλατα και θα σε διαφωτίσει. Ακόμα μεγαλύτερο μαγαζί (αλλά λίγο πιο μακριά σου κι επίσης πιο ακριβό) είναι ο Cyclist στη Βάρη, λίγο πριν τη σχολή Ευελπίδων (όπως έρχεσαι από τη Γλυφάδα). Οι διαφορές δεν πρέπει να σε απασχολούν, θα σε μετρήσουν αυτοί εκεί. ;)
--- End quote ---
thanks, Δημήτρη. ;)
AzmO:
xenos
Μπορεις να δεις και το http://www.dynocycles.com/ σε εναν παραδρομο της βουλιαγμενης πιο ψηλα απο τον κασσιματη.
το κολαν για την ευαισθητη περιοχη δεν το παρει ακομα... εχει τοση διαφορα?
προς το παρον θελω να δοκιμασω σελα με το κενο στην μεση.
η δικη μου δεν εχει και με ενοχλει λιγακι παρολο που κανω λιγα χλμ.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version