!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)

<< < (48/240) > >>

jSkyline:
Εκανες παντως μεχρι μεγαλη ηλικια ΒΜΧ, εγω ξεκινησα καπου στα 11 με ενα Dyno Compe στα 15 αγορασα το 2ο μου ΒΜΧ ενα Hoffman Condor, θυμαμαι τον αγωνα που ειχα δωσει για να πουλησω ενα Ideal Freerider στις 80χιλ. δραχμες και εκανα απιστευτη οικονομια μεχρι τελικα να καταφερω να μαζεψω τα 150Κ δραχμων για το πολυποθητο ποδηλατο το οποιο χρησιμοποιησα ακριβως για ενα χρονο μεχρι τα 16 μου που το παρατησα τελειως αφου πλεον το μονο που με ενδιεφερε ηταν η αποκτηση ενος αυτοκινητου. Περασαν σχεδον 10 χρονια μεχρι να ξαναπαρω ποδηλατο, δλδ το Scott που εχω τωρα...
Δεν ξερω βεβαια πως ειναι ο χρονος σου παντως αν ειχες επιλεξει καποιο αλλο ποδηλατο ισως και να μπορουσες να το χαρεις και να το χρησιμοποιησεις περισσοτερο, εγω σκεψου οτι δουλευω καθημερινα 9.30 με 18.00 το λιγοτερο και καποιες φορες μπορει να ξεφυγει και για 20.00 ομως αν δεν ειμαι κουρασμενος το παλευω να βγω βολτα, καθαριζει και το μυαλο μου.
Nα πω και λιγο κατι σε αυτους που ενδιαφερονται για την αποκτηση ποδηλατου. Ριξτε μια ματια εδω http://www.evanscycles.com/ στα περσινα μοντελα, δυστηχως δεν στελνουν Ελλαδα αλλα μπορειται να κανονισετε να τα στειλετε σε μια μεταφορικη και μετα κατευθειαν εδω η με την βοηθεια καποιου φιλου σας που μενει Αγγλια. Μαλλον αυριο 3 φιλοι μου ετοιμαζονται για αγορα νεων ποδηλατων. Οταν τα τεσταρω θα σας πω και λιγα περισσοτερα για τα κουρσακια ;)

--- Quote from: dimsabas on November 07, 2011, 08:43:47 PM ---Δε θέλω απαντήσεις. 576 ευρώ θέλω, όσα κοστίζει η φθηνότερη κούρσα που υπάρχει (Ideal κάτι, κάπου στα 9 και κάτι κιλά).

--- End quote ---
Αν ενδιαφερεσαι για καποιο Ideal πες μου ισως μπορω να σου το βρω σε πολυ καλη τιμη...Eγω αν και ηθελα παρα πολυ ενα Specialized βρισκω το Ideal Stage σε τοσο δελεαστικη τιμη που το σκεφτομαι. Περιμενω να κανω μερικα χλμ  με κουρσακι και αν δω οτι το γουσταρω, τοτε θα ψαχτω σοβαρα. Εναλλακτικα υπαρχουν σαν σκεψεις και τα Scott CR1 + Speedster αλλα αυτα μονο αν τυχει να ξεμεινει καποιο μπορω να το τσιμπησω σε πολυ καλη τμη.

charchon:
δεν εχεις αδικο, ενα αλλο ποδηλατο, πιο all around, θα με κρατουσε καλυτερα, σε συνδιασμο με παρεα που να γουσταρει τις βολτες. Ομως δυστηχως ο χρονος τις καθημερινες απλα δεν υπαρχει, και τα σουκου αν δεν παω για κανα kite, τοτε κανω bbq   :P :P,  extreme sport....!!!

dimsabas:
Θα με ενδιέφερε αν μπορούσες να βρεις καλύτερη τιμή για τούτο δω. Θα σου ήμουν ευγνώμων.  :good: :good:

jSkyline:
Φυσικα και θα ρωτησω.Φανταζομαι για μεγεθος ειναι XL ? Απλα απο τα χαρακτηριστικα του ειδα οτι φοραει την Shimano 2350 με πισω DERAILLEUR απο Sora, πραγμα που σημαινει χαλια αλλαγες μαπα χειριστήρια, κακα φρενα, σε αισθηση τουλαχιστον...Μολις την αλλαξεις θα κερδισεις λιγο σε βαρος εκτος αν βαλεις την κορυφαια Shimano Ultegra, υπαρχει και η παναλαφρη ασυρματη Ultegra, αλλα εκει μιλαμε για τα διπλα λεφτα απο οσο εχει το ποδηλατο! Μην με ρωτησεις πως αλλαζουν οι ταχυτητες οταν τελειωσουν οι μπαταριες, ειχα εντυπωσιαστει τοσο πολυ οταν το ειδα που δεν σκεφτηκα να το ρωτησω!

AzmO:

--- Quote from: jSkyline on November 07, 2011, 06:33:31 PM ---Επισης να σας πω πως στα εξοδα καλο ειναι να υπολογιζεται ενα γαντακι, ενα ποδηλατικο σορτσακι με τζελ και ενα κρανακι, το τελευταιο ειναι απαραιτητο και εγω αν και το εχω δεν το χρησιμοποιω πολυ, βλακεια μου.

--- End quote ---

το κρανακι ειναι Must, το γαντακι μπορει να ακουγεται-φαινεται γελοιο αλλα εχει τρελη δαιφορα στο grip και δεν κρυωνουν τα χερια σου, ειδικα απο ebay βρισκεις και κατω απο 5 λιρες αγγλιας.
καλο θα ειναι να εχουμε μπρος πισω φωτα αν κινουμαστε βραδυ οπως επισης και ανακλαστικα στους τροχους ωστε να φαινομαστε και στο πλαϊ

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version