!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)

<< < (43/240) > >>

jSkyline:
Χαχα!!! Ξεν. μου πηρε σχεδον ενα χρονο ποδηλατου για να καταλαβω με ποιο τροπο χανουμε κιλα με το ποδηλατο, και οταν λεω κιλα εννοω λιπος και οχι μυείς! Τα μηχανικα δισκοφρενα σε μεγαλο ποσοστο ειναι επισης αχρηστα και για το πουλ-μουρ, τα v-brakes εχουν το ιδιο και καποιες φορες καλυτερο αποτελεσμα και φυσικα μικροτερο βαρος. Αν παμε τωρα στα υδραυλικά η σε πολυ καλά μηχανικά τοτε αλλαζουν τα δεδομενα και το κοστος!

Το να ανεβαινεις σε ενα βουνο και να ταλαιπωρησε οπως λες, θα σε γυμνασει λιγο, θα σε αδυνατισει ελαχιστα και αυτο αν μπορεις να κρατας ενα σταθερο ρυθμο, θα αυξησει ομως ΠΟΛΥ την αντοχη σου και οπως κάθε ασκηση θα βελτιωσει την υγεια σου. ΠΡΟΣΕΧΕ ομως γιατι ειναι αρκετα πιθανο να χανεις βαρος αλλα αυτο να ειναι μυϊκή μαζα και οχι λιπος! Η ποδηλασια βουνου καταναλωνει πολλες θερμιδες αλλα ειναι αυτη που πρεπει να συνδυαζεται και με την καλυτερη διατροφη ;)

AzmO:
Xenos
αφου θες ενα normal να ταλαιπωρησε λιγακι και οχι να λιωνεις στο ποδηλατο θα σου προτεινα:
mountain bike χωρις δισκοφρενα
εχει μπροστα αναρτηση για να μην κουραζεις τα χερια αν χαιρεσαι σε καποια χωματινη κατηφορα
φαρδυ λαστιχα να σου εμπνεουν εμπιστοσυνη στο χωμα( ειδικα οταν ειναι μαλακο)

τα δισκοφρενα χρειαζονται μονο αν εισαι extreme τυπος και κανεις ποδηλατο σε βροχη και λασπες. προσθετουν βαρος και τα φτηνα δισκοφρενα ειναι ιδια η χειροτερα με τα συνηθισμενα τακακια.

xenos:

--- Quote from: jSkyline on November 07, 2011, 12:08:14 PM ---Χαχα!!! Ξεν. μου πηρε σχεδον ενα χρονο ποδηλατου για να καταλαβω με ποιο τροπο χανουμε κιλα με το ποδηλατο, και οταν λεω κιλα εννοω λιπος και οχι μυείς!

--- End quote ---

Θα μου πεις ή να χάσω ένα χρόνο και εγώ?  :P

--- Quote from: jSkyline on November 07, 2011, 12:08:14 PM ---Τα μηχανικα δισκοφρενα σε μεγαλο ποσοστο ειναι επισης αχρηστα και για το πουλ-μουρ, τα v-brakes εχουν το ιδιο και καποιες φορες καλυτερο αποτελεσμα και φυσικα μικροτερο βαρος. Αν παμε τωρα στα υδραυλικά η σε πολυ καλά μηχανικά τοτε αλλαζουν τα δεδομενα και το κοστος!

--- End quote ---

Οπότε τρώνε άκυρο τα δισκόφρενα. Για αναρτήσεις να φανταστώ άχρηστες για μένα?

xenos:

--- Quote from: AzmO on November 07, 2011, 12:15:05 PM ---Xenos
αφου θες ενα normal να ταλαιπωρησε λιγακι και οχι να λιωνεις στο ποδηλατο θα σου προτεινα:
mountain bike χωρις δισκοφρενα
εχει μπροστα αναρτηση για να μην κουραζεις τα χερια αν χαιρεσαι σε καποια χωματινη κατηφορα
φαρδυ λαστιχα να σου εμπνεουν εμπιστοσυνη στο χωμα( ειδικα οταν ειναι μαλακο)

τα δισκοφρενα χρειαζονται μονο αν εισαι extreme τυπος και κανεις ποδηλατο σε βροχη και λασπες. προσθετουν βαρος και τα φτηνα δισκοφρενα ειναι ιδια η χειροτερα με τα συνηθισμενα τακακια.

--- End quote ---

understood, thanks.  :)
Για ένα τέτοιου είδους ποδήλατο, το κόστος ποιο είναι? Επίσης για προτείνετε καμιά εταιρία γιατί έχω μείνει έναν αιώνα πίσω.  :-X

AzmO:
απο εταιρειες μπορεις να δεις:
Ghost (εχω το Cross 1300 '11)
Ideal
Specialized ( η κοπελα μου εχει το Crosstrail Disc '11)
Trek
Giant

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version