!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)
VasmaV:
--- Quote from: jSkyline on November 03, 2011, 10:20:31 AM ---Τα CUBE ειναι πανεμορφα αλλα ειναι και πολυ ακριβα, εχει και ο Vasmav απο οτι θυμαμαι. Προσφατα πηρε ενας φιλος το STEREO SUPER HPC SL δεν ξερω ποσο το πληρωσε, δεν μας λεει, απο το λιγο που το δοκιμασα στην Παρνηθα, ηταν εξαιρετικο, βεβαια δεν ηταν στο μεγεθος μου για να το ευχαριστηθω. Αυτο που λες για τα double suspension Δημητρη οτι κατατροπώνουν τα παντα στο χωμα δεν ειναι και απολυτο, μιας και στην ανηφορα σε ταλαιπωρουν αρκετά.
--- End quote ---
ναι CUBE έχω και γω και είμαι πολύ ευχαριστημένος, αν και όντως είναι αρκετά τσιμπημένα. Το δικό μου είναι το attention του 10
Ξάδελφος:
--- Quote from: dimsabas on November 03, 2011, 02:45:12 PM ---
--- Quote from: jSkyline on November 03, 2011, 10:20:31 AM ---κατατροπώνουν τα παντα στο χωμα ... στην ανηφορα σε ταλαιπωρουν αρκετά.
--- End quote ---
Δε διαφωνούμε πουθενά. Το ότι έχουν ασύλληπτη άνεση στο χώμα δεν αναιρεί και δεν αναιρείται από την ταλαιπωρία στην ανηφόρα. Άσχετο το ένα με το άλλο. Συμφωνώ και στα δύο. ;)
--- End quote ---
Eγω εχω hardtail και το πηρα για να μη με ταλαιπωρει στην ανηφορα.Αν εκανα ξανα την επιλογη θα επαιρνα με αναρτηση.
Πλεον η αναρτησεις κλειδωνουν και το μειονεκτημα αυτο εξαφανιζεται.Απ την αλλη η αναρτηση πισω καταπονει ασυλληπτα πολυ λιγοτερο το κεντρο της ζαντας ,τη ζαντα ,το σκελετο και τον αναβατη.
dimsabas:
420 το αγόρασε ο ξάδερφος και μου είπε ότι τα αντίστοιχα Ideal ήταν ανάμεσα στα 350 και στα 400 ευρώ. Όχι αξιομνημόνευτη διαφορά.
Ναι, για χώμα οπωσδήποτε πίσω ανάρτηση. Και το κλείδωμα δώρο. ;) ;)
VasmaV:
εντάξει ρε παίδες και με hardtail κάνεις δουλειά στο χώμα, το χω δουλέψει αρκετά το τατοι με τον κύβο και δεν είχα κανένα προβλημα. Εντάξει κοπανιέσαι, και δεν μπορείς να πας σιγουρα τοσο γρήγορα όσο κάποια ποδήλατα με πίσω αναρτηση, αλλά μέχρι εκεί. Για μένα είναι πιο σημαντικό ενα καλό μπροστά πηρούνι, παρα μια διπλή ανάρτηση
jSkyline:
Εγω παντως οσα εχω δοκιμασει με διπλη αναρτηση μου φαινονταν καπως κουραστικα στην αναβαση ακομα και κλειδωμενα.Να ηταν η ιδεα μου ?
Παντως εγω δεν θα επελεγα ξανα ΜΤΒ ετσι και αλλιως δεν το χρησιμοποιω τοσο πολυ σε χωμα, θα επελεγα ενα πιο ασφαλτινο ποδηλατο!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version