!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)

<< < (30/240) > >>

nmwisima:
Χαχαχαχα, καταπληκτικό φίλε!!! :llol: :llol: :llol: :llol:

racing nick:
 αυριο 9 το πρωι θα βρισκομαι παρνηθα για mtb . αν ενδιαφερεται κανενας ας στείλει πμ.   

jSkyline:
Nικο τι διαδρομες κανεις ??? Εγω συνηθως ξεκιναω απο την Βαρυμπ. και φτανω μεχρι την πινακιδα στην εισοδο της Μαλακασας δεν εχω ομως κατεβει ποτε μεχρι κατω στο Terra Vibe...Πας μονο χωματινες διαδρομες ???

Λογικα σημερα εγω θα παω καμια βολτα προς Υμηττό...Πρωινες ωρες δεν μπορω ρε γμτ να βολταρω με το ποδηλατο.

racing nick:
συνηθως αφηνω το αμαξι στις ταβερνες , ανεβαινω μεχρι το ρανταρ , γυρναω απο την πισω πλευρα που ειναι τα καμενα και πιανω χωμα για καταβαση μεχρι σχεδον κατω ή βγαινω μερκες στροφες πριν το παρκιν του τελεφερικ σε ασφαλτο για να χτυπησω καμια τελικη και κανα χειροφρενακι στις φουρκετες . γενικα αποφευγω την άσφαλτο αλλα στα μεσα του ιουλιου εκανα την υπερβαση και  πηγα με ενα φιλο απο κορυδαλλο - Λαγονήσι - κορυδαλλο αποσταση 97km και με χωματινο σετ απ.

jSkyline:
Πολυ καλα...Εγω εχω κανει μεγιστη διαδρομη καπου γυρω στα 60 χλμ και ουσιαστικα ηταν ολος ο γυρος των Β.Π.
Σημερα τελικα πηγα Υμηττο, ολη τη διαδρομη με το ποδηλατο και φτασαμε μεχρι το φυλακιο λιγο πιο κατω απο τις κεραιες. περιπου 35 χλμ πηγαινε-ελα...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version