!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)
nmwisima:
Σε 10 μέρες που θα κάνω διακοπές του χρόνου? :-\
Ξάδελφος:
Καλη δουλεια εκανες και το ποδηλατο αυτο ειναι ποδηλαταρα.
Τα ΒΜΧ και ειδικα σαν αυτο το HARO με αυτο τον τυπο σκελετου,προοριζονται για δεξιοτεχνιες.Δεν εχει να κανει με το μεγεθος του.
Συγχαρητηρια για την ανακατασκευη!
VasmaV:
--- Quote from: nmwisima on September 01, 2011, 11:03:41 AM ---Σε 10 μέρες που θα κάνω διακοπές του χρόνου? :-\
--- End quote ---
οκ αν το χεις μόνο για τόσο ή για πολύ μικρές διαδρομές, δεν υπάρχει θέμα
jSkyline:
Ωραια δουλεια Α. (χρονια πολλα κιολας!) Εχω μια απορια ρε φιλε πως βολευεσαι στο ΒΜΧ ??? Εγω πραγματικα δεν μπορω να ανεβω με τιποτα πανω τους...
Τα λυπαμε τα ποδηλατακια μου αλλα δεν μπορω να ασχοληθω μαζι τους. Το ενα απο τα 2, ενα hoffman condor του 1999, ηθελα να τα κανω ανακατασκευη και να το βαψω σε μωβ περλα, ενα χρωμα που εβγαινε απο το εργοστασιο, αλλα εγω πηγα και το πηρα σε ασημι. Εχω αγορασει μεχρι και τα αυτοκολλητα, αλλα τελικα τα παρατησα και δεν ασχοληθηκα ποτε
pib:
τα ΒΜΧ και ειδικα τα πιο καινουρια με την γεωμετρια αυτη σαν του Αχιλλεα ειναι για freestyle δεν ειναι για τιποτα αλλο...
δεν ειναι ουτε για να πας βολτα ουτε για να βολευεσαι ειναι για να πας σε παρκο και να αρχισεις... η σελα επιτηδες ειναι χαμηλα και ο σκελετος παει ετσι για να δωσει επιπλεον χωρο στα αλματα και στα κολπα που κανουν...
τα παλια ΒΜΧ ηταν τελειως διαφορετικα και τα καβαλουσες κι εκανες και κανα χλμ πλεον οχι ...
Επισης πολλα ειναι fixed πισω για τα κολπα κτλ του Αχιλλεα ειναι free οπως ειναι αυτα που κανουν τα αλματα.. βρες ενα καλο βουνο Αχιλλεα με θαλασσα απο κατω στην Ανδρο και εφυγες
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version