!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)

<< < (232/240) > >>

dimsabas:
Ωραία και σωστά τα γράφει ο sfrag. Κι αφού το θέμα έχει φουντώσει, ας γράψω για το χτεσινό μου κατόρθωμα. Έτσι για να κάνω αφενός τη φιγούρα μου, αφετέρου για να δεις τι θα μπορείς να κάνεις κι εσύ αν τελικά ασχοληθείς.

dimsabas:
Θυμάμαι που το έλεγε παλιότερα ο πατέρας μου, τελικά θα μείνει ανεκπλήρωτος πόθος για εκείνον.
Μετά το επιχείρησα εγώ το 2011 με ένα ΜΤΒ. Απροπόνητος ήμουν, δεν ήξερα να φάω σωστά (πού πας μωρέ μόνο με μια μπανάνα...), έπεσα κάτω από την κούραση. Μετά ήρθε και το σκάσιμο του ελαστικού, δεν είχα σαμπρέλα, πάπαλα...
Πριν δύο χρόνια, δεν το δοκίμασα καν. Με βαρύ αλουμινένιο κουρσί (κοντά 11 κιλά) και πάτημα 39/28, ήταν απλώς μάταιο.
Σήμερα, επιτέλους, ένα απωθημένο ετών έγινε πραγματικότητα. Μπορεί οι περισσότεροι να μειδιάσουν και να έχουν δίκιο, αλλά για μένα ήταν διαδρομή ορόσημο: γύρος της λίμνης Πλαστήρα.

luigid:
Ψηλε δασκαλε ,του καθενος ο στοχος ειναι ξεχωριστος και σεβαστος σε καθε περιπτωση.

Νομιζω γινεται και κουρσοαγωνας εκει αλλα και τριαθλο.

Υ.Γ.εχουμε κανει μαζι τον γυρο υμηττου,με το ηλεκτρικο σου ΜΤΒ αλλα δεν σου λεω ποιος ειμαι  :tease:

dimsabas:
Ναι, γίνεται αγώνας με κούρσες. Το τρίαθλο που λες είναι το Xterra, φέτος έγινε στη Βουλιαγμένη.

ΥΓ. Candlemass;

luigid:

--- Quote from: dimsabas on June 30, 2016, 01:20:37 AM ---Ναι, γίνεται αγώνας με κούρσες. Το τρίαθλο που λες είναι το Xterra, φέτος έγινε στη Βουλιαγμένη.

ΥΓ. Candlemass;

--- End quote ---

Υ.Γ.Οχι,δωσε αλλη μια

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version