!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)
luigid:
--- Quote from: sfrag on June 29, 2016, 11:28:32 AM ---Μετα απο 5 χρονια ενασχολησης δικης μου με το ποδηλατο σαν χρηστης αλλα και σαν "manager" του γυιου μου που ηταν αθλητης ποδηλατης και εχοντας ξοδεψει 2 φορες τα χρηματα που εδωσα για το NC, θα σου προτεινα:
1. Να πας κατευθειαν σε κουρσα με σχετικα φαρδυ λαστιχο, 25αρι με δισκους 50/34 και γραναζια 12 /27ή 28 ή και 32 αν οι βολτες περιλαμβανουν παρατεταμες ανηφορες με μεγαλες κλισεις. Προτιμητεες για ερασιτεχνικη χρηση κουρσες που δεν ειναι ιδιαιτερα "σκληρες". Η κουρσα σε σχεση με το fitness εχει περισοτερες θεσεις οδηγησης και ετσι ξεκουραζεται το σωμα στις μεγαλες αποστασεις. Σε σχετικα φτηνες κουρσες τα Specialized (allez)και cannondale (CAAD) ειναι τετοια αριστα παραδειγματα μοντελων.
2. Οπωσδηποτε κολαν με καλο pad το οποιο μπορεις να φορας κατω απο σορτσακι για να μην εχεις προβληματα με τον προστατη.
3. Kουμπωτα πεταλια και αντιστοιχα παπουτσια που δινουν ασφαλεια και σταθεροτητα.
4. καλο ελαφρυ κρανος και αεριζομενο κρανος
5. Σωστος διαπνεων ρουχισμος και στο πανω μερος του σωματος που χρησιμευει για την απαγωγη του ιδρωτα.
6. Και ποιο σημαντικο ......στροφαρισμα.... πηγαινεις με σχετικα κοντες σχεσεις για να μην παρεις τα γονατα στα "χερια"
Καλα χιλιομετρα
--- End quote ---
Πολυ καλα τα λεει ο συνφορουμιτης!
@sfrag μηπως γραφεις στο cyclist-friends?κατι μου θυμιζει το νικ
sfrag:
Εγραφα , οσο ο γυιος μου ηταν ενεργος αθλητης, τωρα που εχει σταματησει γιατι διαβαζει για πανελληνιες, εχω σταματησει ......
sfrag:
http://s1075.photobucket.com/user/sfrag/media/nikos1_zpsr7sxm41l.jpg.html?filters[user]=144521436&filters[recent]=1&sort=1&o=0
tranos07:
--- Quote from: kostasmito on June 28, 2016, 11:51:32 PM ---Ερώτηση προς έμπειρους: πότε καταλαβαίνεις ότι πρέπει να περάσεις στον κόσμο της κούρσας;
Κανά τρίμηνο τώρα μου μπήκε για τα καλά το μικρόβιο της ποδηλασίας. Πήρα ένα trekking, αλλά επειδή η τελευταία φορά που είχα κάνει ποδήλατο ήταν πριν 25χρόνια, δεν μπορούσα να συνηθίσω με τίποτα την μπροστά ανάρτηση. Έτσι την άλλαξα με συνοπτικές διαδικασίες με ξερό πηρούνι.
Το πρόβλημα είναι ότι βλέπω στον δρόμο τα κουρσάκια και...ζηλεύω, αλλά δεν ξέρω αν πραγματικά μου χρειάζεται. Είμαι 36χρονών και παντελώς αγύμναστος. Οι βόλτες που κάνω είναι 2-3 φορές την εβδομάδα διαρκειας ~1ώρας με σκοπό την γυμναστική-εκτόνωση. Με την σκυφτή θέση δεν νομίζω οτι θα έχω πρόβλημα, ήδη στο δικό μου έχω γυρίσει τον λαιμό ανάποδα.
Να το κάνω το βήμα ή να μείνω με το ρημαδάκι μου και να του βάλω πιο στενά λάστιχα και κουμπωτά πετάλια;
--- End quote ---
Εγω σου προτεινω να κατσεις λιγο καιρο ακομα με αυτο γιατι κ εγω οταν ημουν πιο πιτσιρικας κ το κολλησα το μικροβιο της ποδηλασιας απλα πηγα κ εσκασα ενα σκασμο λεφτα να το παρω κ μετα απο 1 χρονο το βαρεθηκα κ αυτη τη στιγμη το εχω για διακοσμητικο μεσα στο σπιτι...κριμα ειναι να δωσεις μισο χιλιαρικο για να παρεις κουρσακι κ να καταληξει κ αυτο ετσι. Βεβαια να μ πεις μπορεις και να το πουλησεις. Αλλα κ παλι λιγη ακομα εμπειρια θα σου χρειαστει πιστευω μιας κ δηλωνεις εντελως αγυμναστος ωστε να μαθεις κ εσυ ο ιδιος τι ειναι αυτο που ακριβως θες κ να παρεις ενα ποδηλατακι στα μετρα σου :gl:
jSkyline:
Συνήθως πάντως έτσι την πατάνε όλοι! Εγώ έχω αλλάξει 4 ποδήλατα 2BMX 2mountain και κούρσα. Συνολική αξία περίπου ένα MX5 μεταχειρισμένο. Αν εξαιρέσεις το πρώτο mountain πάντως όλα τα υπόλοιπα έχουν γράψει χλμ.
Sent from my HTC One ME
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version