!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)

<< < (217/240) > >>

dimsabas:
Ναι, η τιμή ήταν ασύλληπτη για αυτό που έπαιρνες. Σκέψου ότι το συγκεκριμένο ποδήλατο θεωρείται ήδη value for money στα 1.600 ευρώ. Όχι στα 1.010 (τιμή χωρίς μεταφορικά). Κι αν περιδιαβείς τα φθηνά ιντερνετομάγαζα, οι επιλογές σε φουλ κάρμπον κουρσί σε αυτά τα λεφτά κάνουν το Cube να φαντάζει διαστημόπλοιο. Στο Evans π.χ., το φθηνότερο κάρμπον είναι αυτό εδώ. Κοστίζει 248 ευρώ επιπλέον (δηλαδή σχεδόν 25% παραπάνω), είναι μάρκα μ΄έκαψες (Jamis...), φοράει ίδια σειρά (απλώς με διπλό μπροστά), χειρότερα φρένα, χειρότερους τροχούς, είναι πολύ πιο άσχημο και σαφώς πιο άγνωστο. Πού η Jamis και πού ο κολοσσός Cube...

Το μοναδικό που θα συζήταγα είναι ένα Canyon στα 1.300 ευρώ, αλλά δεν πρόκειται να έδινα τόσα χρήματα. Και πάλι είναι πολύ καλό value for money σε σχέση με τα υπόλοιπα, αλλά δεν περισσεύουν.

ΥΓ. Αν ξέρετε κάποιον να θέλει εισαγωγικό αλουμινένιο κουρσάκι σε μέγεθος XL, ρίξτε ένα pm. :exaclty:

jSkyline:
Για το value for money ισχυει. Αν σκεφτεις οτι εγω εχω δωσει παραπανω απο αυτα για να παρω ενα ποδηλατο που ειναι μισοκαρμπον.

sotos:
Ανασκαφη του τοπικ λοιπον!!Σημερα ηρθε στα χερια μου ενα κουρσακι μαρκας atala..ξερουμε τιποτα για αυτα?

mx5silver:
για τους πιο παλιους.... :hello:
προσπαθω να κανω συμμαζεψω ενα παλιο bmx που εχω, και ψαχνω ενα λαστιχο σαν αυτό περιπου. με κρεμ χρωμα στο πλαι και κατά προτιμιση να είναι λιγο σλικ.  αυτά τα καινουργια τα ολόμαυρα λάστιχα τα χοντροκομενα δεν μου αρεσουν καθολου....μπλιαχ....
αν εχει κανενας σε καμια αποθηκη κανενα παλιο κρεμ λαστιχο, εστω και τρακτερωτο ή ζευγαρι τρακτερωτα ή και ζαντες ολόκληρες(βασικα πλαστικες ψαχνω) ας βαλει μια φωνη!
thanks!

option-D:
Ψάχνω ποδήλατο σπαστό, για να το παίρνω μέσα στο mx5.
Επειδή δεν περισσεύουν και πολλά, έχω βρει αυτό εδώ:
http://www.emboridis.gr/bice1embo-p-2083.html?ref=bestprice.gr#.VXlRofntlBc

που τουλάχιστον έχει και ταχύτητες shimano, είναι και εμφανισιακά συμπαθητικό.
Έχω βρει και φτηνότερα αλλά τελείως πατάτες.
Έχει κανείς άποψη επί του θέματος; Ή πουλάει κανένας κάποιο μεταχειρισμένο, μέχρι 150€ ;

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version