!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)
Στέλιος - fess:
Σωστός, για μια ακόμα φορά.
Μπράβο Γιώργο.
Ωραία χειρονομία!
jSkyline:
--- Quote from: Ξάδελφος on July 20, 2011, 11:54:58 PM ---Πολλοι ειναι αυτοι που λογω ενθουσιασμου ή γιατι παρασυρονται πηγαινουν και αγοραζουν πανακριβα ποδηλατα που τελικα καταληγουν να τα εχουν διακοσμητικα να στεκονται και δεν τα καβαλουν.
--- End quote ---
Οταν πριν απο σχεδον 2 χρονια αγοραζα το ποδηλατο μου ειχα αυτη την σκεψη στο πισω μερος του μυαλου μου, μηπως το βαρεθω γρηγορα, ηταν και μια εποχη που ελαχιστοι (2-3) απο γνωστους η φιλους μου εκαναν. Τωρα εχω μετανιωσει που δεν πηρα κατι ακριβοτερο ...Οχι οτι εχω καποιο συγκεκριμενο παραπονο απο το scott μου, απλα τωρα εχουν αρχισει και αγοραζουν καποια καλα κομματια οι φιλοι (ideal hillmaster, bianchi via nirone κ.α.) τα οποια ειναι σαφως ανετοτερα στην οδηγηση και τα ζηλευω.
Συγχαρητηρια για την κινηση σου Γιωργο.
Ξάδελφος:
Δεν το ανεφερα για να ακουσω συγχαρητηρια ... το αυτονοητο δυστυχως φτασαμε να ειναι ανδραγαθημα και εξαιρεση.
Στην τελικη δεν το εκανα εντελως ανιδιοτελως...Αποζημιωθηκα με πολλες ωρες μαστορεματος.
Το εγραψα για να καταλαβουμε οτι κατι που καποιοι το εχουμε δεδομενο και δεν το βλεπουμε ή μας ειναι περιττο αλλοι το θελουν και δε μπορουν να το αποκτησουν.
Θα κανουμε καμια ποδηλατο-εκδρομη?
Παμε σε καποιο freeday ?
Kατι φιλοι μου εχουν κανει το Αχαρναι rides και βολταρουν μπουλουκια συχνα πυκνα.
Σχεδιαστε καμια διαδρομη οσοι ξερετε καποια ,κανονιζουμε λεπτομερειες και ανεβαζουμε ανακοινωση για εκδρομη.Ριχτε ιδεες.
jSkyline:
Η δυσκολια που αντιμετωπιζουμε στο να κανονισουμε βολτα ειναι στο να βρουμε ενα ευκολοπροσβασιμο σημειο συναντησης. Εγω παντως αν ειμαι Αθηνα θα ακολουθησω οπου και αν κινηθουμε, εχω και αλλους φιλους μου που μπορει να ακολουθησουν (οταν το θυμουνται χρησιμοποιουν τα ποδηλατα τους).
Πριν απο λιγο γυρισα απο το καθημερινο μου τουρ που περιλαμβανει το Αλσουπολη-Φιλοθεη-Χαλανδρι-Παραδεισος Αμαρουσιου-ΟΑΚΑ και επιστροφη παλι Αλσουπολη.
Basilmx5:
--- Quote from: Ξάδελφος on July 21, 2011, 12:33:28 AM ---Θα κανουμε καμια ποδηλατο-εκδρομη?
Παμε σε καποιο freeday ?
--- End quote ---
Εγω ειμαι μεσα.. ποδηλατακι και οπου γουσταρετε.. :yeah:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version