!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Νέα μέλη συστηθείτε

<< < (195/299) > >>

kounoupi:
καλυτερα το νισεκο τοτε μου φενεται λαθραιε ετοιμασου σε ενα μηνα να παμε να το παρουμε!!!ελπιζω να προλαβω να το παρω με την εκπτωση!!!

george 1323:

--- Quote from: kounoupi on June 03, 2009, 09:47:10 PM ---γεια σας παιδια!ειμαι ο γιωργος απο χανια!σκεφτομαι να αγορασω μχ5 κ θα ηθελα την γνωμη σας!να περιμενω το καινουργιο η να παρω το MAZDA MX-5 NISEKO 126PS....

--- End quote ---
Εγω φιλε μου θα προτεινα το ncfl κ απο αποψης εμφανισης(ειναι πιο επιθετικο σιγουρα)αλλα κ απο θεμα μεταπωλησης μετα θα εχει το +.Οσο απο θεμα τιμης ετσι οπως ειναι τα πραγματα νομιζω οτι θα ειναι χαμηλη.... ;)

Theo:
νομιζω στα 1.8 η διαφορα στη τιμη μονο με τη μειωση των τελων (χωρις την εκπτωση) δεν ειναι τοσο μεγαλη.
Τωρα οσον αφορα το FL περα απο το κομματι της εμφανισης που ειναι υποκειμενικο υπερτερει σε καποια μηχανολογικα σημεια που εχει βελτιωσει η μαζντα οπου μαλλον ειναι και το αδυναμο σημειο των τωρινων σε περιπτωση υπερτροφοδοτησης και οχι μονο..
Οσον αφορα τη μεταπωλητικη του αξια..αποψη μου ειναι οτι αν δεν το εχεις παρει ακομα και σκεφτεσαι ποσο θα το πουλησεις,αστο μη το παρεις καθολου.

haris_nc:

Ολα παιζουν ρολο οταν αγοραζεις αυτοκινητο,

αλλα αν δε το εχεις παρει ακομαδε ξερεις πως ειναι να το εχεις,οποτε αγορασε το πρωτα και μετα μας

ρωτας αν θελεις να το πουλησεις!!

george 1323:

--- Quote from: haris_nc on June 04, 2009, 11:22:07 AM ---

Ολα παιζουν ρολο οταν αγοραζεις αυτοκινητο,

αλλα αν δε το εχεις παρει ακομαδε ξερεις πως ειναι να το εχεις,οποτε αγορασε το πρωτα και μετα μας

ρωτας αν θελεις να το πουλησεις!!

--- End quote ---
Δεν ειπε τιποτα ο ανθρωπος για την μετα πωληση,εγω το ειπα σαν κριτιριο γιατι το κοιτανε πολυ αγοραστες αυτο... :-[

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version