!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Νέα μέλη συστηθείτε

<< < (190/299) > >>

carbon:

--- Quote from: akis_mx5 on May 26, 2009, 07:14:16 PM ---καλησπερα ειμαι ο Ακης απο Θεσσαλονικη

--- End quote ---

Καλως τον κουμπάρο μου!!!

option-D:
mikekir με λευκό ΝΑ turbo, semis, bucket οδηγού, roll-bar hard-dog +++ Και παρατημένο στο Γαλάτσι μέχρι πριν 3- 4 μέρες; Αν ναι,  :good:

Πέρναγα και το χάζευα καθώς βρισκόταν δύο στενά απο το σπίτι μου μέχρι που πέτυχα τον φίλο Ορφέα και μου είπε πως  το έχεις αφήσει σ' αυτόν για να στο ρυθμίσει μαζί με τους λοιπούς κάφρους..

Mikekir:

--- Quote from: option-D on May 28, 2009, 07:33:22 AM ---mikekir με λευκό ΝΑ turbo, semis, bucket οδηγού, roll-bar hard-dog +++ Και παρατημένο στο Γαλάτσι μέχρι πριν 3- 4 μέρες; Αν ναι,  :good:

Πέρναγα και το χάζευα καθώς βρισκόταν δύο στενά απο το σπίτι μου μέχρι που πέτυχα τον φίλο Ορφέα και μου είπε πως  το έχεις αφήσει σ' αυτόν για να στο ρυθμίσει μαζί με τους λοιπούς κάφρους..

--- End quote ---

semis.. Δεν ισχύει,  Ραλλύσια matador είναι..:P
λοιπούς κάφρους.. Καραισχύει φίλε :tease:

nikape:
Γεια σε όλους............. Ειμαι κάτοχος εδω και 2.5 χρόνια ενός ΝΒ 2.5 1.8 Twins  το οποίο ολο και περισσότερο απολαμβάνω.

spoumi:
καλώς ήρθες Νίκο(?)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version