!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Νέα μέλη συστηθείτε

<< < (176/299) > >>

GENERAL:

--- Quote from: HOUZIK on April 30, 2009, 01:00:48 AM ---
--- Quote from: Manolis on April 29, 2009, 06:25:56 PM ---
--- Quote from: HOUZIK on April 29, 2009, 06:18:55 PM ---Γειά και απο εμένα παιδιά...
Σας διαβάζω αρκετό καιρό αλλά δεν ετυχε να postάρω μέχρι τώρα.
Γιάννης απο Χαλάνδρι με Stormy Blue 1.8 Mid RC

--- End quote ---

Μήπως μένεις πίσω ακριβώς από την Ριζάρειο σχολή?Γιατι πρέπει να σου έχω αφήσει flyer παλαιότερα  :)

Καλώς ήρθες

--- End quote ---
Οχι, μένω πρός Βριλήσσια. Το Mymx5 το βρήκα μετά απο ψαξιμο στο net από την αρχή σχεδόν της λειτουργειάς του.

--- End quote ---

Ean θελεις που Βριλλησια? Εαν ειναι στειλε με πμ ωστε να συναντιομαστε ολοι μαζι για τις διαφορες εξορμησεις μας!!!

MX5T:
Καλησπερα ειμαι ο Γιωργος μχ5τ με ενα μιατα μκ1 ασημι τουρβο με μολυβι ζαντες και τρελενομαι για drift!!!!! εχω μαγαζι στον Αγ,  Δημητριο (Μπραχαμι) με γυαλισματα και βιολογικο καθαρισμο !!!!

emilmx:
κάλος τον Γιωργω και απο εδώ

το ασήμι μκ1 με το μαύρο κάπο και το θηριώδες μοτερακι που κρύβει αν δεν κάνω λάθος είναι αυτό

--- Quote from: jSkyline on April 30, 2009, 02:01:00 AM ---
Το μοναδικο Μιατα

--- End quote ---

Liakos:
Καλωσηρθες Γιωργο.Ομορφο πολυ το miata σου. :good: Δεν γλιτωσες χτες απο τον παπαρατσι(οχι με κρητικη προφορα :P) Jskyline. :police:

Y.Γ: Εχεις pm. ;)

Neko:
Επιτελους ενα ΜΚ1 ακομα ;D Τελος οι μοναξιες!!!Καλως ηρθες Γιωργο και απο μενα, και βαλε φωτο να πεις για σενα και να δουμε το miata σου :good:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version